keskiviikko 30. lokakuuta 2013

32?

Onko se vanhuuden merkki jos ei enää muista kuinka paljon täyttää seuraavaksi? Onneksi sitä ei tarvinnut tänä aamuna ruveta miettimään, koska se hermoja raastava laskusuoritus suoritettiin jo muutama päivä takaperin ennen kohtalotoverin suurta vanhenemispäivää. Ja voin muuten kertoa että ei ollut ihan helppoa, monta kertaa loppui sormet kesken ja piti aloittaa alusta... Uskoisin kuitenkin että päästiin lopulta oikeaan lopputulokseen, tai ainakin suht lähelle. Eikä se enää tässä vaiheessa kamalasti haittaa vaikka vuodella heittäisikin suuntaan tai toiseen kun 30 on joka tapauksessa jo ylitetty.

Synttärpäivä on mennyt oikein lokoisasti kotosalla ja metsässä. Kuviakin otin, kuinkas muutenkaan. Ja sain taas yllättyä kuinka moni tyyppi tämmöisenkin kummallisen päivän muistaa, ja nyt on sit kauhian huono omatunto kun ite en muista koskaan mitään enkä edes omista kalenteria johon vois tärkeät päivät merkata. (Rakas joulupukki, tahtoisin joululahjaksi kalenterin ensi vuodelle.)

Tässä nyt enste kuvia päivänsankarista sillon vähän nuorempana. Aina oon kakusta tykänny, melkein jopa suunnittelin leipasevani semmoisen nytkin, mutta jätin sit kuitenkin leipomati kun en mä ehkä iha yksin kokonaista kakkua jaksa... Ja pientä ei voi tehdä, koska kaakun kuuluu olla iso.

 
Jo kakarana osasin olla kärttyinen, eikä se taito ole hävinnyt mihinkään vuosien varrella.Nyt mä si vaan keitin päiväkaffet oikeen pannulla ja korput toimitti kakun virkaa. Hyviä nekin oli. Emmerdaalia kattelin samalla nauhalta, keskellä kaunista päivää. Kaffen jälkeen siirryttiin pihalle bilettämään, ja niissä pirskeissä olikin sitten niimpal vierai etten edes pysynyt laskuissa. Joistain tyypeistä sain kuviakin, kun ne maltto hetken olla paikallaan. Nää kaks ensimmäistä on ne joita eniten toivoin kylään ja tulihan ne. Oli muuten eka kerta ikinä kun saan töyhtötiaisen kuvaan.Sitten kävin hakemassa postin ja mitä sieltä loorasta löytyikään! Ihana pieni paketti täynnä kaikkea tarpeellista ja hemmottelevaa! Lahjoista puheenollen, mies kyseli ennen reissuansa että mitä mä haluan lahjaksi. Tilasin jotain lapin roskiksesta. :) Tää on nyt vähänniinkuin tulikoe, välittääkö se musta riittävästi lähteäkseen dyykkaamaan? Uhkasi tuoda banaaninkuoren mutta ans kattoo nyt. Sillä on vielä kolme viikkoa aikaa. 


Loput kuvat on vaan räpsyjä metsästä. Ne olis ollu paljon paremmat ilman muokkauksia, mutta koska tänään ollaan vanhoja ni kuvienkin pitää olla teeman mukaisia. 

 


6 kommenttia:

 1. No voi huh huh noita sun kuvia taas... Ja mahtijännite noilla tinttaroilla talipallolla! Onko muuten maailmassa mitään söpömpää kuin ihan pikkuset linnut? Harvoinpa niitä pääsee näkemään niin läheltä, mutta onneks sä otat kuvia. No pupuvaavit mennee samaan kastiin.

  Toivottavasti vanhuudenpäiväsi ovat sujuneet mukavasti, ja sujuu vast'edeskin!

  -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tinttaroilla on joo aika villi meno, vaikka tossa se on vielä ihan kesyä kun niitä on vaa kaks. Mut sitten ku niitä on kymmenen tai kakskymmentä tappelemassa samasta pallosta ni sit alkaa olemaan jo verenmaku suussa, vaikkei nyt oo vielä ees talvi. Tarttee hommata lisää noita telineitä ettei tarvi niin kauheesti kinata,

   Mutta töyhtinkäinen on käynyt tänäänkin jo moneen otteeseen, mä rakastan sitä! Pitää äkkiä hommata lisää parempia tarjottavia niille niin ehkä se tuo kaverinsakin joku päivä.

   Väitän, että orava- ja rottavaavit päihittää kummiski hienoisella erolla tirpat pöpöydessään, mut puput menee ehkä joo samaan kastiin ku talttahammaksia nekin on.

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut. Mulla on synttärit huomenna ja jos oikein laskin, niin taidan olla pari vuotta sua vanhempi. :-)

  Meillä käy välillä pyrstötiaisia. Niitä oli kuus yhessä puskassa, ne on sitten härön näkösiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo pyrstinkäiset on hassuja, pieniä palloja pitkällä pyrstöllä. Saisvat eksyä tännekin, niitä näkee hirveän harvoin.

   Poista
 3. Hei myöhästyneet onnittelut! Onpa kiva lueskella tätä sun blogia. Ja on se lunis muuten hieman harmaantunut. Rapsutuksia karvalapsille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, sääki tulit! Kiitos. Rapsutukset toimitetaan. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...