perjantai 1. marraskuuta 2013

Lampadari Reggiani ja muita löytöjä

Olen haaveillut oranssista Lampadari Reggiani -pallolampusta jo ties kuinka kauan. Kyllähän niitä kirppareilla ja netissä näkyy aika paljonkin olevan myynnissä, mutta ei mun hintaluokassa. Nyt se löytyi vitosella! Keltaisena tosin mutta ei haittaa, ihan hyvä väri sekin on. Vielä en tiedä mihin sen sijoitan, mutta pääsi nyt alkuun yöpöydälle. Se on niin soma että voisin syödä sen.


Pallohan on magneetilla kiinni alustassaan, jotta sitä saapi käänneltyä ja väänneltyä miten vaan lystää. 


Iso Riihimäen keittiötölkki muovikannella läksi matkaan eurolla, ja meidän ihana kierrätyskeskus halusi taas lahjottaa emalivuoan vai mikälie tarjotin onkaan, ihan ilmaiseksi. Mä niin tykkään tosta kiakkarista.4 kommenttia:

 1. Mää en oo tiänny tommosesta lampusta mittään. Varmaan kyllä muistaisin jos olisin kirppiksellä nähny. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! Mä elin viime kesään asti siinä uskossa että toi olis kotimainen, mutta sitten peräkonttikirppiksellä joku täti valaisi mua että se onkin italiaano.

   Poista
 2. Aikas makeet löydöt! Äkkiähän ton lampun oranssiksi taikoo spray-maalilla. Ja euro Riihimäen keittiötölkistä on jo oikeasti tosi hyvä hinta, yleensä kun saa lisätä sen nollan perään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Sinne jäi vielä kaksi 3 € hintasta tölkkiä, aattelin että jätän muillekin enkä rohmua kaikkea itelleni. Mutta lamppu saa kyllä ainakin toistaiseksi pysyä keltaisena, tykkään siitä joka päivä vähän enemmän just tommosena. Ja pitäähän sitä olla jotain mitä etsiä, oranssi on listalla seuraavana, mutta kokonainen värisuorakin olis ihan kiva. ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...