tiistai 19. marraskuuta 2013

Hml - Parkano

Tuli viikonloppuna vähän reissattua ja muutama kirppiskin koluttua. Hämeenlinnasta Hämeentien kirppikseltä löytyi Kockumin kaarimalja vitosella. Äärimmäisen tarpeellinen esine, jota ilman ei kukaan voi tulla toimeen. Tai vaikka tuliskin niin koska se on kokkumi niin se on välttämättä tarpeellinen.Parkanossa olis ollut otsalampulle käyttöä, kun sähköt meni kesken kirpparoinnin, kiitos Eino-myräkän. Ja käsveskataskulamppukin oli taas kerran kotona kun tarttin sitä siellä johonkin... Mutta en antanut pimeyden haitata vaan jatkoin kiertämistä, ja sieltä kaiken muun roinan keskeltä osui silmään Valinten nipsutinsienilamppu vitosen hintalapulla varustettuna. Ei tarvinnut kauaa pähkäillä, koska tuokin on ollut hankintalistalla sitten kun osuu kohdalle oikealla hinnalla. Ensin ajattelin maalata sen, mutta toisaalta se on aika kiva tuommoisena, varsinkin kun se näyttää eri valossa eri väriseltä.Samasta paikasta löytyi myös Erik Koldin 6015 raitapurkki eurolla. Se tuoksui jo valmiiksi kaakaolle, joten kaakaopurkiksi se pääsi.


3 kommenttia:

 1. Spyttaloota! Puolet halvemmalla mitä yleensä! Et välttämättä haluis vaihtaa puoltoistalitraseen Kockumin priimakuntoseen perskannuun...? Mieti mikä katseenvangitsija vaikkapa kukkamaljakkona, jos tukkii röörin vaan eka purukumilla!

  ;) No, ymmärrän... Mut hienot löydöt jälleen! Ja hyvä että Hetiketitkin pääsee käyttöön.

  -N

  VastaaPoista
 2. Kyl maar se tarttee vaihtaa, ni saan sit ettiä itelleni uuden oksukipon. Tai siis Sipsille, toi on nääs kissakokoa, tai varmaankin oikeasti lapsi-. Mut perskannun viakkuun se haluaa kyllä, musta ne olis maailman hienoimmat sisustuselementit vessassa viakukkain. Perskannuun voi laittaa kuivakukkina kaikkia laksatiiviyrttejä, niin mä sen näkisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näh, kyllä mää itte löyän. Hei! Hyvä syy taas mennä kirpparille! Wiheiii! Vesssassa ois kyllä mahtavat hyllyllä, kupis vois säilyttää vaikka nättejä ei-vielä-käytössäolevia saippuapaloja.

   -N

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...