maanantai 28. lokakuuta 2013

Ikävä

Tuo toinen, ehkäpä se vähän parempi puolisko, on ollut nyt jo ihan riittävän kauan poissa. 21 päivää jos ihan tarkkoja ollaan (ja vielä 19 on edessä). Se on pohjosessa työreissussa ja mä olen täällä ihan yksin noitten karvakakaroitten kanssa. Alkaa vähän tulemaan jo ikävä ja ihan pienesti seinätkin kaatumaan päälle. 

(Video Youtubesta)

Yksin on ihan hyvä olla, ja niinhän mä olen muutenkin aina viikot kun tuo on töissä millon missäkin, mutta edes viikonloppuisin olisi ihan mukava jutella ja viettää aikaa jonkun kaksijalkaisen kanssa. No, ehkäpä jo tällä viikolla repäsen ja lähden piipahtamaan isolla kirkolla kavereita katsomassa, ennen kuin joku naapuri tilaa valkotakkiset sedät kylään kun pälpätän keskenäni kaiket päivät. Ellen sitten kasvata juuria tietokonetuoliin kiinni sitä ennen, sekin on toki mahdollista.

1 kommentti:

  1. Voi itku... mun on ihan ikävä sunkin puolesta! Koita nyt jaksaa väkisin ja muista joka päiviä ajatella kaikkia elämän hienoja asioita, käy aarrejahdissa, syö terveellisiä herkkuja ja ota iltateen kanssa kuismatinkkua ;) Ja koita aatella sitä miten hienoa on, kun ON joku jota ikävöidä! Sekin on kaikessa murheellisuudessaan etuoikeus, kun tietää että sen ikävöimänsä saa kuitenkin "kohta" takaisin.

    Niinä hetkinä illan pimeydessä kun on oikein surkea olo, ota lasi punkkua ja kuuntele ripiitillä sitä Ressun piisiä jossa ikävä hiipii silmäkulmaan ja jää jostain syystä kiinni siihen. Sitten voi itkeä vähän, niin että se lähtee irti, ja jopas taas on kevyempi olo seuraavana aamuna. Jos ei kovin montaa lasia punkkua menny :)

    Voimia!

    -N

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...