keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Lapset on terveitä kun ne leikkii

Kai se sama pätee koiriinkin? Ja jos näyttää aina pölöltä kuvissa niin luonnossa on oikeasti tosi kaunis? 

Jaa puhuksä meistä?

 Mä en jaksa, taas tää alkaa.

Aina sen kameran kanssa siinä sohimassa vaikka mitään en oo tehny. En varmasti oo.

No mä pistän sit tän pikkusintin kanveesiin.

Yaaaaargh!


Au, se on mun silmä. Melko reilua tökkiä toista silmään.

 Äööööyyöyy möymöyyöö

Lakkaatkos mölisemästä.


 Körmyyskin tahtoo leikkiä.
 Ou nou, taas toi pikkusintti ja sen hampaat, parempi liueta.

Mä leikin sit rotan kanssa.

 Selätys!

Äiti äitiii! Kato mullon hiiri! Hiiri! Tää on pal parempi ku toi rotta!

 Nnngh.

 Tää hiirenveto on oikeesti aika tylsää, mukku toi äitee haluu aina sitä leikkiä ni leikitään sit sen mieliks.Ja sit mä haluaisin ihan oikeasti tietää että mikä noita kuvia rakeistuttaa ja suttuunnuttaa. Jos mä laitan niihin vaan Picasassa reunukset ja lähetän verkkoalbumiin niin ne on ykskaks ihan kamalaa suttua ja raetta. Ei ne nyt mitään laadukkaita ollut alunperinkään, mutta joku roti nyt!

4 kommenttia:

 1. XD Aaaahihihi! Onk muitten koirat muka ton näkösiä? Onk kellään muulla ku Lunalla noin umpihuvittava purukalusto? Noi ne aina osaa piristää vaikka mimmosen työpäivän jälkeen :) Sitäpaitti ihana nähä että Köpö-herraakin lapsettaa, vaikka vasta oli operaattiossa. Reipas paappa!

  (Ps. mä en nää mitään rakeita) ((enkä osaa kirjottaa noin pienellä))

  -Naasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pepsodenthymy! Ja he on kaikki kauniita, maailman kauneimpia, missejä ja mistereitä koko poppoo. Siksi muitten koirat ei näytä tolta. Höh, en tajunnu ottaa todisteeks kuvaa heidän suorastaan silmiä häikäisevistä kauneuskilpailupokaaleista. Kööllä ei kyllä oo semmosta, mut se saa lainaa tota yhtä kun en edes muista kumman se on.

   Kööpa on tosi hienosti parantunu, haava on jo ihan ummessa ja kaik hyvin, kuuppakin meni jo varastoon. Korvatkin tuntuis toimivan vähän paremmin kun kulkusten kanssa eikä se vingukaan enää ihan koko aikaa. Hyvä siitä vielä tulee.

   Poista
  2. Tälläi kännykällä en huamaa rakeisuutta. Mut onks ne sun kuvas kauheen isoja alunperin? Jos joku niistä ohjelmista pienentää kuvaa jotenki vähä karkeemmin? Bloggeriin ei kyllä kannata kauheen isoja kuvia laittaakaan, ilmeisesti bloggerilla on joku kiintiö siitä paljonko kuvat saa viedä tilaa. Tiiän pari tyyppiä joille on sanottu ettei saa vähään aikaan laittaa kuvia. Ja aukeehan Semmonen sivu noppeemmin kun on pienet kuvat. Mää pienennän kuvani aina PhotoShopilla ennen ku lataan ne koneelta blogiin. Ja nyt ko muistan, niin kysyn onko toi robottivarmennus tarkoituksella päällä?

   Niin ja loistava kuvasarja, aika sympaattisen oloset elukat. :-D

   Poista
  3. Taitaa ne aika isoja olla... No voi ny rähmä, oon ihan sairaan laiska tekemään kuville yhtään mitään, mutta kai maar sitä sit tarttee ruveta. Kiitos taas, mun pitää kohta alkaa maksamaan sulle palkkaa kun jaksat aina olla tuommoinen blogitukihenkilö ja auttaa tyhmää nyyppää.

   Robottivarmennuksesta.. En tiedä onko se tarkotuksella, käynpäs kurkkimassa asetuksia.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...