keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kulkuset, kulkuset...

..Ei helkkäile enää. Meidän viimeiseltä ja vanhimmalta nelijalkaiselta Mieheltä lähti tänään pallit ja hyvä niin. Sieltä löytyi samalla kasvain, joka saatiin onneksi siististi muun tavaran mukana pois, joten nyt ei ainakaan tarvi potea huonoa omaatuntoa. Tai no enhän mää nyt potisi muutenkaan, kaikki omat on leikattu heti kakarana, mutta miehelle tämä oli kova paikka. Vaati lähes kolme vuotta suostuttelua. lahjontaa, kiristystä ja maanittelua että tähän pisteeseen päästiin, mutta uskon tiedän, että Körmyn ja meidän kaikkien muidenkin elämänlaatu paranee nyt huomattavasti, kunhan tuo ensin tuosta tokenee. Samalla kuvattiin vähän niveliäkin ja nyt saadaan toivottavasti kipulääkitykset kuntoon että papparainen saa kivuttomat viimeiset vuodet. 

Nyt raasu joutuu töröttämään kuuppa päässä sen aikaa että keksin jotain mukavampaa haavan suojaksi. Kokeilin jo jos jonkinlaista kalsaria ja housuviritelmää, mutta systeemi vaatii vielä vähän hiomista. Jos nyt pitää positiivisesti ajatella niin tulipahan ainakin siivottua turhat romut pois sohvapöydiltä ja muualta, kun tuo kuuppapää pyyhkii kaikki tavarat alas ohimennessään. 

Potilas sammui samantien kun päästiin kotiin. 


Ei, tässä ei katsella pikku-ukkoja, vaan porkkanaa. Köömy rakastaa porkkanaa. Lähes vuorokauden paaston jälkeen ruoka syötiin maltilla, mutta porkkanasta ilo irtosi. Rouskis rouskis, nami nam.


On se rakas.
7 kommenttia:

 1. KIITOS 2010-2013
  kun jaksoit sinnikkäästi. Nyt Köpö unohtaa naiset, ja se vasta lepposaa on, sillon kun ei kuitenkaan saa. Onnelliset eläkepäivät odottaa, jahka tuosta tokenee.

  On muuten vähän eri ilme kuin maggarakuvissa :D Taitaa paappa olla vielä aika pöllyissä... Pikaista paranemista ja paljon porkkanoita Körmylle!

  -Naasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se enää pöllyissä ollut, krapulassa kyllä varmasti. Mutta no, krapula, kuuppa ja salama, ohan siinä jo kolme hyvää syytä näyttää kuvissa tooosi hehkeältä. Mutta oikeesti sille tulee aina tommonen setäilme kun näkee porkkanan, silmät pullistuu päästä ja kuola alkaa valumaan.

   Poista
 2. Et ikinä arvaa kuka kerto, että oot blogin perustanu ja arvaas kelle kerto? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! En mä ees uskalla arvata, kerro heti tai mää kualen epätietoisuuden tuskiini!

   Poista
 3. Terkkuja kauhukolmikolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii, arvasin! Ja soitin äiteelle heti ja kysyin kelle se on juorunnu. :) Terkkuja takasin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...