sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Vihreä Primavera

Eilen oli hyvä päivä. Käväisin pikapikaa Hämeenkyrön Rompetorilla ja ihastelin keltaista pientä Finelin Primavera-kattilaa, mutta hintaa sillä oli lähes kahden viikon ruokabudjetin verran joten sinne jäi. Pari kirjaa tarttui mukaan, mutta ei mitään ihmeellistä. Pojat läksi sitten käymään Tampereella musiikkivehkeitä ihmettelemässä ja minä päätin lähteä mukaan ja piipahtaa samalla Fidassa, kun siellä oli melkein kaikki puoleen hintaan. Olin jo lähdössä pois kun huomasin ikkunalla vihreän 3,5 l Primaveran. Hintalappu sanoi 50 €, mutta yhdessä myyjän kanssa huomattiin kattilan toisessa kyljessä värivirhe, joten sain siitä alennuksen jälkeen vielä jonkin verran hintaa pois. 

Nyt on taas yksi haave toteutettu, kuinka voikaan ihminen tulla niin onnelliseksi yhdestä vanhasta kattilasta. Kattokaa nyt, voiko tuon kauniimpaa esinettä edes olla? 
4 kommenttia:

 1. Mää oon kans ostanu oman vihreen primaverani puoleen hintaan fidasta. Se on mun lempikattilani, kauniimpaa ei tosiaan oo. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas. :) Mutta on tuo kyllä niin kaunis että koko ajan sitä pitää käydä ihastelemassa.

   Poista
  2. Mää RAKASTAN sitä! Onneks voin käydä kokoajan kattomas tääl sun plokis sitä.

   -Naasi

   Poista
  3. Nii määki. Rakastan siis. Mää toin sen tänää Tanelle sohvalle siliteltäväks et kato ny kuin soma se on, mut ei se ymmärtäny.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...