lauantai 21. syyskuuta 2013

Pitsiä ja Fineliä

Piipahdin äsken kirpparilla ja löytyi niin halpaa pitsiä että melkein pahaa teki. Ei auta edes ajatella tuntipalkkaa työlle tässä kohtaa, vaikka eihän se kirppistelyn idea tietysti olekaan. Iso pussillinen pieniä ja vähän isompiakin liinoja ja paloja maksoi hurjat 2 €, kaupan päälle tuli vielä pari vajaata lankarullaa, kaavakalkiopaperia ja jotain ohjeita. En laskenut montako noita oli, mutta pelkästään jo sohvatyynyn kokoisia oli neljä, pieniä yhteensä varmaan lähemmäs parikymmentä, ja kaikki taitaa olla enempivähempi käyttämättömiä, kun ovat vielä päättelemättäkin. Isompi pöytäliina (140 x 70 cm) maksoi myöskin 2 €.


Eilen löytyi iso Finelin punainen kulho 3 € ja iso pala kangasta 3,50 €. Tunnistaako joku tuon kuosin? Ei vaikuta kovin vanhalta, oisko jotain Ikeaa. Sisällä oli niin pilkkopimiää että oli pakko mennä ulos tihkusateeseen kuvaamaan, joten kulhossa näkyy vesihuttua. Ihan hyväkuntoinen se kuitenkin on.


3 kommenttia:

  1. Noita virkkauksia on niin paljon, että niistä ehkä raskittis osan värjätä. Ai kuin kutkuttavvaa. :-)

    VastaaPoista
  2. Totta! Tarttiskohan koittaa. Metässä olisi punavyöseitikkejäkin, olen niitä pitkän aikaa sillä silmällä katsellut että pitäiskö värjätä jotain, muttei ole ollut mitään mitä värjätä. Millä sä värjäilet?

    VastaaPoista
  3. Ihan pesukoneväreillä vaan. Mulla on kyl yks kaveri joka on luvannu opettaa mulle kasvivärjäystä, mut ei olla saatu oppituntia aikaseks. Kiinnostaa kyllä kauheesti.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...