perjantai 6. syyskuuta 2013

Tadaa!

Elämäni ensimmäinen blogipostaus tulee tässä. Olipahan muuten työn ja tuskan takana tämäkin blogin perustaminen. Ensin piti harkita ja miettiä ja punnita ja ihmetellä vuoden verran että jooko vai eikö, ja sitten kun päätti että joo, niin piti keksiä nimi. Keksin toinen toistaan hienompia nimiä, mutta kappas, kaikki oli jo käytössä tai sitten ne ei muuten vaan kelvanneet. Se siitä sitten. Meinasin jo heittää kirveen kaivoon, mutta katsotaan nyt.

Vielä tarttis jonkinmoinen ulkoasu väsätä, mutta siihen perehdyn vasta ensi viikolla kun on aikaa. Nyt vaan testailen miten tämä systeemi toimii. Toivottavasti tänne ei vielä tässä vaiheessa kukaan eksy, mutta jos eksyit, niin kaikenlaiset avut ja neuvot järkevän blogin luomiseen otetaan avosylin vastaan. Minähän en siis tiedä enkä tajua tästä mitään enkä osaa sitäkään vähää, joten tukihenkilöitä ei todella voi olla liikaa tässä vaiheessa. :)

Ulkona on hieno sumu ja ulos pitäisi lähteä. Ainoa vaan että koirat vetelee sikeitä, mutta eiköhän nekin sieltä heräile kohtapuoliin. Olisi kiva mennä pitkä lenkki heti aamusta, mutta tuo eräs pieni saattaa olla eri mieltä, se kun ei kamalasti arvosta kylmää ja koleaa säätä. 

Laitanpas tähän pari kuvaa eiliseltä aamulenkiltä. Oli kiva valo ja käytin isot piskit ensin ja läksin sitten Lunan kanssa kaksistaan niin sain kamerankin mukaan. Kolmen koiran kanssa valokuvaaminen on melko haastavaa nimittäin, voin kertoa. Luniksen kanssa on mukavaa kun se laiduntaa onnellisena mustikoita vaikka tuntikausia sillä aikaa kun minä kökin pers pystyssä sammalikossa.

2 kommenttia:

 1. Onnee vastasyntyneelle blogille! :-D

  Mua on näisä blogijutuisa auttanu paljon Pink Bubble -blogi. Siälä on oikeesti hyviä vinkkejä.

  Ja mun vinkit bloggaukseen on se, että kannattaa laittaa robottivarmennus kommenteista pois päältä, saa enemmän kommentteja ku kommentointi helpottuu. Ja itte tein alussa sen virheen, että kerroin aina samassa postauksessa liian monesta aiheesta. Nyt en jaksa ennää ittekkään niitä lukee, se oli kauheeta asiasta toiseen hyppimistä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitos! Sekä onnituksista että vinkeistä, pitääpä tutustua tuohon linkkiin. Mulla on vielä ihan hakusessa kaikki asetuksetkin, meni monta päivää että sain edes vaihdettua oikean aikavyöhykkeen, mutta eiköhän se tästä lähde kun vaan jaksaa perehtyä. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...