maanantai 23. syyskuuta 2013

Oranssia

Hus pois harmaus ja vähän pirtsakkaa väriä tilalle. Saas nähdä kuinka kauan tämä uusi oranssi ulkoasu pysyy, mutta olkoon nyt ainakin niin kauan kunnes saan aikaiseksi kehitellä jotain muuta.

Kaiken tämän oranssiuden kunniaksi esittelen vähän vanhoja kirppislöytöjä aiheeseen liittyen. Hintoineen päivineen toki, en tiedä kiinnostaako ne muita, mutta ainakin voin itse sitten kiikkustuolissa ihmetellä että kuinka hyviä tai vähemmän hyviä ostopäätöksiä sitä on tullut tehtyä, jos ne hinnat on laittanut ylös sillon kun ne vielä muistaa. Katrillit maksoi vitosen pala, toinen meni kaverille. Kaksi kukallista verhoa ompeluksiin 3 €, emalikulho 3,50 €, Aarikan lasinalunen vissiinkin 0,50 € ja Pukkilan kaakelipannunalunen 1,50 €. Osa on Hämeenlinnasta Hämeentien kirppikseltä, osa Hämeenkyrön rompetorilta.


Pihatuolista ja kahdesta verhosta maksoin yhteensä muutaman euron, mutta oliko se neljä, viisi vai kuusi, sitä en muista. Joka tapauksessa tuo tuoli oli semmoinen pakkosaada-ostos, ei se tainnut alun perin olla myynnissäkään mutta kannatti kysyä. Ei varmaan kestä enää montaa kesää, mutta voihan siihen sitten askarrella uudet päälliset kun vanhat hajoaa. Kyläkirppisuunnistuksesta Ylöjärveltä nämä.Mallatin suunnittelema Finelin kattila löytyi Hämeenlinnan Suurkirppikseltä jo vuosi sitten, mutta koska se hyppäsi sopivasti esiin arkistoista niin sekin pääsi nyt esittelyyn. Hintaa sillä oli kympin verran. Ja on muuten ihan mahottoman hyvä käytössä, ei kiehu vedetkään yli. Tämän kattilan myötä innostuin tekemään ruokaa paljon aikaisempaa enemmän, joten se on äärimmäisen tärkeä ja rakas kattila.


2 kommenttia:

  1. Oranssi on paras väri! Puolet noista tavaroista on semmosia ko mullaki sattuu olemaan. Mun samanlaisesta tuolista ratkes jo kangas, en oo saanu aikaseks korjata.

    VastaaPoista
  2. No mä oon kans ihastellu sun tavaroita ja todennu että paljon on samaa. Ainaki sama maku. Oikein hyvä maku. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...