keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kirppareilta

Kirppislöytöjen takia tämä blogi pistettiin pystyyn ja nyt on jo lätisty ties mitä turhuuksia ilman yhtään oikeaa kirppisaihetta, asia pitää siis korjata. Mutta koska viime aikoina on ollut aika hiljaista sillä saralla, niin laittelen sitten jotain vanhoja löytöjä. Niissä riittääkin esittelemistä hamaan tappiin asti, mutta lähdetään näistä uusimmista. 

Parisen viikkoa sitten oli Ikaalisissa peräkonttikirppis, tai mikä lie rompetori. Mentiin paikalle ihan aamusta jo, ja aika vähän oli myyjiä ja vaan parista pöydästä löytyi mitään kiinnostavaa, mutta jotain kotiinviemistä sentään löytyi. 


Minen ole mikään hirveä koruihminen, mutta tämä lepänkäpyriipus oli pakko ostaa. Jotenkin jopa rakastuin siihen, siinä on jotain todella kaunista. Hintaa oli hurjat 50 senttiä, joten eipä tarvinnut ihan kamalan kauaa harkita. Olen koittanut selvitellä sen alkuperää mutta ei ole tärpännyt. En mä edes tiedä mitä materiaalia se on, tarttis ehkä opiskella vähän. Tämä pieni kaadin suorastaan huusi päästä meille. Meillä on jo isompi keltainen samanlainen, yhdessä ne on kuin kaksi marjaa, mää rakastan niitä. Hinta 2 €. Oikeastihan tuo on kai kahvipannu, mutta eiköhän sitä muuhunkin ole käytetty, eihän tuommoisesta määrästä kahvia voi tulla kuin vihaiseksi. Musta siinä kuuluu sulattaa voita, taikka sitten vaan kauhoa jotain tai käyttää tarjoiluastiana. Vaikka meneehän se ihan silmänruuastakin, meillä nuo nököttävät vapaa-aikansa vitriinikaapissa vieretysten ja käyn niitä siellä aina ihastelemassa.


Sitten Sarvista. Nää löyty naapurikylän kyläkirppikseltä joku aika sitten. Kulho euron ja kolme rasiaa yhteensä 2,50 euroo. 
Tänään ajattelin poiketa tuossa naapuripitäjässä tarkastamassa tarjonnan, ja vähän kotinurkillakin kun vien omaan pöytään lisää romua.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...