tiistai 10. syyskuuta 2013

Aromipataa

Ostinpa taannoin Turun Kontista ihka oikean Aromipesän. :) Olin semmoisesta salaa haaveillut jo vuosikaudet ja kun vihdoin tuli vastaan kahdella eurolla niin eipä tarvinnut kauaa miettiä. Järkyttävä tilanviejähän se on, mutta.. Noh, se on Aromipesä, se saa sen anteeksi. 

Mitähän se olis tuolla kaapissa lojunut, varmaan parisen kuukautta. Tähän mennessä olen sillä kokkaillut vain riisipuuroa muutamaan otteeseen, mutta eilen kun löytyi kaupasta päiväystuotteena patalihaa niin päätin lähteä kokeilemaan ihan oikeaa ruokaa. Historiallista ihan jo sinänsä, koska aika harvoin jaksan pelkästään itselleni ruokaa tehdä, joten elän arjet yleensä aika pitkälti myslillä, hedelmillä, suklaalla ja homejuustolla ja syön sitten kunnolla vaan viikonloppuisin kun mies on kotona. Viikothan se on siis aina työreissussa jossain helvetinpersiissä, kuten vaikkapa juuri nyt Helsingissä. Eli silloin harvoin kun viikolla ruokaa teen, se on ehdottomasti blogipostauksen paikka. 

Tämmöistä siitä sitten tuli. 

   
Kuva sisältää kylläkin tuotesijoittelua, sillä enhän mä nyt oikeasti ruokapöydässä syönyt, vaan tässä koneella. Mutta olipahan oikeasti hyvää! Ja on vieläkin, siitä riittää meikäläiselle varmaan koko viikoksi. Vajaan viiden tunnin haudutuksen jälkeen liha on niin mureaa ja pehmoista, että se lähestulkoon sulaa suussa. Nam! Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...