lauantai 7. marraskuuta 2015

Tsompidyykkysynttärit

Hupsistakeikkaa kun on hujahtanut taas aikaa viimeisestä päivityksestä. En minä vielä ole hanskoja tiskiin lyömässä, jatkuvasti tämä blogi on mielessä mutta kun ei vaan jaksa saada aikaiseksi. Kiitos silti teille jotka jaksatte pysyä kuulolla ja kommentoida, aina se piristää mieltä. 

Viime viikonloppuna oli kekri ja halloveeni ja pyhäinpäivä, ja meitin synttärit. Ihan parasta muuten että paras ystävä on syntynyt ihan melkein samana päivänä kuin itsekin ja justiinsa parhaaseen aikaan vuodesta. Perinteisesti jos universumi on ollut suopea ja on onnistuttu olemaan samalla paikkakunnalla, ollaan tsombeuduttu Turun yöelämään, mutta tässä iässä ei enää oikein jaksa baareilla. Silti, aina jos on mahdollisuus pukeutua tsombiksi niin tilaisuutta ei pidä päästää käsistä, joten kalmaisat kekkerit oli järjestettämän. 

Hullu juhlinta alkoi heti aamusta kun vetästiin aamupalaksi suklaakakkua.

  

Illalla pistettiin pöytä koreaksi ja juotiin mustaa boolia Kockumin sorsasta. Nyt pääsi nämäkin emaliaarteet siihen käyttöön mihin ne on vähänniinkuin hankittu, kyllä nyt kerran vuodessa pitää pöytä kattaa oksumaljalla, perskannulla, pissapotalla ja sorsalla. Olis varmaan maistunut teillekin?

 

Kaikille vieraille ei käynyt kovin hyvin, mutta semmoista se elämä välillä on.


Sitten! Sen sijaan, että tämä parivaljakko olisi lähtenyt kaupungin yöelämään, se lähtikin penkomaan roskiksia. Paras idea ikinä, paitsi että tällä kerralla mentiin periaatteella tyyli ennen kaikkea, ja jätettiin takit ja muut lämmittimet kotiin jotta komiat kostyymimme pääsivät oikeuksiinsa. Mutta onneksi oli tylliä! Pelastin aiemmin syksyllä säkillisen eriväristä tylliä roskalavakuormasta ja raahasin sen kaiken Turkuun. Siitä oli näppärä askarrella vaikka mitä hörsylää ja huivia menoon mukaan. Mutta eihän se paljoa lämmittänyt ja viluhan siinä tuli, mutta laitettiin sitten sauna tulille kun selvittiin reissultamme.  Seuraavat kuvat puhukoon puolestaan, oli meillä vallan hurjan hauska ilta.


  

Teemaan sopivasti yhdestä roskiksesta löytyi hyljätty paha poika. Jälkeenpäin ajateltuna tämä olisi pitänyt pelastaa, mutta sinne se jäi kuolemaan. raasu. Saalis ei ollut suuri, mutta muutama aarre kuitenkin löytyi. Mm. Canonin vanha kamera, jossa oli ihan pätevä muistikortti ja akkuakin vielä sen verran että saatiin räpsittyä tilannekuvia.

Kolmihaarainen kynttilänjalka ja hopeoitu tarjotin pääsivät makkaria komistamaan. Pitänee askarrella joku oikein gootteisa asetelma noista vielä, meillä kun on noita samanmoisia kynttelikköjä useampi eri kokoinen.


Kiinnostavaa lasitavaraakin löytyi taas. Itävaltalainen Oberglas-vaasi ja Mäntyharjun Lasin valmistama Eero Rislakin suunnittelema Nina-pullo selvisivät molemmat koettelemuksistaan pienin vaurioin. Ninassa on pieni kolhu pohjassa, Oberglasin suulla on vähän nakerrusta, mutta ei mitään vakavaa. 
Lisäksi löytyi taidetta tämän ison signeeramattoman taulun muodossa, mutta ei me saatu sitä polkupyörän seljässä kulkemaan, eikä sille käyttöäkään keksitty, joten jätettiin se hyvin näkyvästi odottelemaan josko joku onnellinen sen löytäisi ja pelastaisi.


Semmonen oli meitin tsompidyykky, olikos teillä kivat kekrit ja kekkerit?

5 kommenttia:

 1. Kateellisena luen roskistenpenkojien retkistä ja saaliista. Yksin en ole lähtenyt tonkimaan, mitä keräysastioista olen löytänyt. Mutta haluaisin.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se yksin olekaan yhtään niin kivaa. :( Siksi ei itsekään tule turhan usein kierrokselle lähdettyä kun tuo roskiskollegani on niin pitkän matkan päässä. Mutta keräysastiat pitää silti aina tarkastaa kun ohi kulkee.

   Poista
 2. Hienot kekkerit ja hauskat kattausastiat! :D
  Kaunokainen siellä tehnyt ihan mielettömiä dyykkauslöytöjä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinaisia kaunokaisia oltiinkin! :D Niin hehkeitä että uskalsin vissiin ekaa kertaa laittaa tännekin naamani näkyviin. ;) Löydöt oli kyllä kivat, vaikka lasitavara päätynee kuitenkin kirpparille.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...