keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Oho, vessassa rusehtaa


Meidän vessa muuttuu pala palalta ruskeaksi, ihan vahingossa. 

Kaarinan Ykköstien kirppikseltä löytyi Mäkisen Kuvastimen ruskea peili niin halvalla että vieläkin hihityttää. Kesällä ihastelin samanlaista Tuula Puraslahden suunnittelemaa kuvastinta rompetorilla, siellä sillä oli hintaa muistaakseni 70 € eikä kuulemma tinkivaraa ollut ollenkaan koska on sen verran harvinainen malli. Myönnetään, en itsekään muista moiseen ennen törmänneeni, eli ei niitä nyt ihan joka nurkan takana myydä. Vaan nytpä se tuli vastaan kahdella eurolla, joten taisi siinä pari riemunkiljahdusta päästä ja askel kassalle oli kovin kevyt ja keinahteleva.  


Peilin päästyä heti tositoimiin piti sen kaveriksi virittää vähän vanhempi kirppislöytö, joka on odottanut sopivaa hetkeä ja inspiraatiota (eli kolmen naulan nakutusta) kesästä saakka. Sopivasti ruskeansävyinen, käyttämätön kangaslokerikko kotiutui Lielahden Fidasta 3,40 € hinnalla. Se olikin oikein tervetullut löytö, taskuihin nimittäin mahtuu piiloon paljon kaikkea tärkeää ja vähemmän tärkeää roinaa mitä vessassa ehkä joskus saattaa tarvita, tai sitten ei. 


Olen vähän sitä mieltä, että tämä jos mikä on universumin tapa yrittää sanoa että kyllä se hieno ruskea roskiksesta löytynyt peilikaappi vaan kuuluisi meidän vessaan, mutta tuolla se edelleen nököttää yksin saunan nurkassa. 

4 kommenttia:

 1. Onpa hieno peili ja tajuttoman halpa hinta. Onnea löydöstä!

  VastaaPoista
 2. No on kyllä mahtava löytö tuo peili!

  VastaaPoista
 3. Hieno peili ja ihanaan hintaan sen löysit =) En mäkään olisi 70 euroa maksanut peilistä vaikka olisi kuinka harvinainen =) Hieno myös tuo roskiskaappi!

  VastaaPoista
 4. Mää oon nähnyt noita peilejä jonkun verran kirppareilla. Tosin ruskeaa ei ole tullut vastaan. Vaan jotain tylsiä punaisia ja valkoisia jne. :D Ruskean minäkin huolisin ja varsinkin tolla hinnalla!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...