sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Terveisiä rompetorilta

Se on taas kesä ja rompetorit, voi jee! Kesän ekasta romppeesta viime kuussa ei tarttunut mitään mukaan, mutta eilen kävin taas, ja nyt ei tarvinnut tulla tyhjin käsin kotiin. 


Kiinalainen emalimuki ja iso läjä Sarviksen aterimia maksoi yhteensä vaivaiset 1,50 €. Punainen isompi emalimuki ja alemman kuvan iiihana oranssi pöytäliina irtosi yhteensä vitosella. Mukissa ei ole leimaa, mutta korvan mallin ja mittojen puolesta uskoisin sen olevan Fineliä. Margariinilaatikosta ja kalenteripyyhkeistä köyhdyin yhteensä 10 €.  


Pöytäliina ei oikeasti ole ollenkaan haalistunut, vaikka kuvassa vähän siltä näyttääkin. Pyyhkeistä alempi on käytössä nuhjaantunut ja tahriintunut, mutta toinen on paremmassa kunnossa. On siinäkin vähän sanomista, mutta en ole vielä koittanut lähteekö se kokonaan puhtaaksi. 


Jokos te ootte korkanneet rompetorikauden?14 kommenttia:

 1. Hyvät löydöt. Lauantaian olin kesän ensimmäisessä kirpparitapahtumassa, tosin saalista ei tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkäpä ensi kerralla on parempi tuuri. Tosin ite oon aina tosi ylpeä jos pääsen romutoreilta kotiin ilman yhtään rompetta, ainakin miehelle siitä pitää leuhottaa. :)

   Poista
 2. Hyvät löydöt! Vielä en ole päässyt rompetoreille, mutta suunnitelmiss siintää ainakin yksi pitkän kaavan kirpisretki Itä-Suomeen. Tänä kesänä mulla on tavoitteena käydä myös esim. Somerniemen kesätorilla Somerolla, missä en ole koskaan käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kuulostaa ihanalta! Olis kyllä tosi kiva päästä kirppisreissulle jonnekin ihan uusille kulmille. Fiskarsin antiikkipäivistä haaveilen. Vaikka ei sieltä varmaan mitään olisi varaa ostaa, mutta tapahtumana se on semmonen mikä pitäisi joskus kokea.

   Poista
 3. Tänään tuli korkattua. Tosin ostoksia ei tullut tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kesä on vasta alussa ja kirppistapahtumia riittää, ehkäpä niitä löytöjäkin sieltä vielä tulee vastaan. :)

   Poista
 4. Oletpa tehnyt kivoja löytöjä edullisesti :) Itse en ole koskaan löytänyt rompetoreilta ostettavaa, sillä jostain syystä kohdalleni sattuu vain järkyttävän hintaisia löytöjä :D Mutta toivottavasti asiaan tulisi muutos, kunhan seuraavan kerran rompetorille pääseen menemään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä tutuilla rompepäivillä käy aina tietyt tyypit, joiden pöytiä ei viitsi edes katsoa kun hinnat on taivaissa. Mutta aina niihin eksyy joku semmoinenkin ihminen joka vaan haluaa tavarastaan eroon ja myy edukkaammin. Ja tingatahan pitää aina. ;)

   Poista
 5. Viikon päästä olisi kolmen päivän rompetori täällä päin mutta valitettavasti olen reissussa. Tuo löytämäsi pöytäliina on niin, niin uppee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh. No onneksi niitä rompetoreja vielä piisaa. Mää tykkään kanssa liinasta, ihanan pirtsakka.

   Poista
 6. Mä oon onnistunut missaan kaikki rompetorit, mutta onneksi kesää on vielä jäljellä =) hienot löydöt! Varsinkin tuo margariinilaatikko on upea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikko on kyllä kiva, vaikka se onkin osittain vähän huonossa hapessa kun siihen on jotain rasvaa (oisko margariinia!) valunut. Mutta eihän sitä tarvi katella ku toiselta puolelta. :)

   Poista
 7. Siis täh, 1,50€!!! Normaalisti sillä hinnalla ei saa edes yhtä Sarviksen lusikkaa! Hiano löytö!

  Mää kävin Loimaalla (Leppijärvellä) tossa kevväällä jo yhdellä piänellä rompetorilla. Olin vähän myöhään liikkeellä joten suurin osa oli jo pakattu pois, mut löyty siältä sentään jottain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihanan halpaa. Joku toinen retroilija niitä ensin siinä pyöritteli muttei kysynyt hintaa, sit kun se päästi ne käsistään ni mä hyökkäsin kalujen kimppuun. :D Se toinen tais kyl sit ostaa kaikki pöydän loput emalit, mää päätin että yks muki saa piisata. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...