perjantai 21. marraskuuta 2014

Perjantai.

Ankea perjantai. M on lapissa, ollut jo kaksi viikkoa. Sen piti huomenna tulla kotiin, mutta (työ)auto otti ja levisi viimeisen työpäivän päätteeksi, ja tarvittavan osan saa vasta maanantaina. Ja sitten se itse korjaus ja mitä vielä mahtaa mennä pieleen, joten en siis odota täällä henkeäni pidätellen miestä kotiutuvaksi. Tulee kun tulee, jos nyt ensi viikon aikana ja hengissä niin hyvä on.

Täällä on kylmää ja pimeää, sisällä 18+ ja ulkona himpun verran pakkasen puolella, lunta odotellaan mutta mitään ei vielä näy, pelkkää pimeyttä. Sipsi tahtoisi muuttaa etelään, onneksi peiton alla on lämmin vaikka sähköistetty lämpöpeti olikin yllättäen kylmennyt johdon irrottua muuntajasta hirviöimurin käsittelyn jäljiltä.


  Huomenna on firman juhlat, joiden osalta omat suunnitelmat meni tuon autoepisodin takia uusiksi, joten kiireetön tuulettumisilta vimpanpäälle laitettuna pienessä hiprakassa vaihtui vähän kiiruummalla aikataululla omalla autolla piipahtamiseksi, ja vähän kiiruummin laitettuna. Eipähän ainakaan mene sitten sunnuntai krapuloimiseksi, vaikka tuskinpa olisi mennyt muutenkaan. 


Tein elämäni ensimmäisen valosysteemin, en sano sitä j:llä alkavaa sanaa koska meille ei semmoisia valoja tule, mutta vähän jotain kivaa pientä piristystä kuitenkin tämän kaiken pimeyden keskelle.  Toisetkin valot on hommattu, mutta vielä ei ole ollut energiaa niitä mihinkään virittää.


Joko saa mennä nukkumaan? Onko pakko herätä aamulla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...