keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Retropikkujouluista kotiutuneet


Mainitsinkin jo, että olin viime lauantaina retropikkujouluissa, joista enempi raporttia emäntänä toimineen Outin Vaapukka-blogissa sekä Rynttyliisan kotkotuksissa. Itsellä ei ollut kameraa mukana, tai oli mutta se oli autossa, mutta onneksi muut kuvasi vähän tunnelmiakin. Meillä oli siellä retrovaihtajaiset samalla, ja olen ihan hirmuisen ylpeä siitä, että palasin kotiin paljon köykäsemmän kassin kanssa kuin menin. Kauhiasti siellä oli kaikkea ihanaa ja kaunista ja värikästä tarjolla, mutta tämmöinen kasa lopulta kotiutui meille. Ihania kankaita (vihreä tilkkukuosi on kuulemma Metsovaaraa, mutta tunnistaako kukaan tuota alimmaisena olevaa verhokangasta?), pari pussilakanaa ystäväiselleni, pitkä hamonen, Sarviksen munakupit ja *fanfaarien säestämänä* VIRI-PURKKI! 


Voitteko kuvitella, minulla ei ole koskaan ollut Viri-purkkia. Ei koskaan, vaikka muita peltipurkkeja löytyy varmaan kymmeniä. Ja vaikka kaikilla muilla maailman ihmisillä, ainakin melkein, on viripurkki tai useampi, vaikkeivat edes tykkäisi retrosta. Mutta nyt on mullakin, vihdoinkin. ♥ Lupaan pitää sitä kuin kukkaa kämmenellä. 


Kiitokset vielä kerran Outille ja Maijalle kutsusta ja tosi mukavasta illasta! 


9 kommenttia:

 1. Sää voit sitte kuvitella aina sitä viripurkkia käyttäesäs millai vasta kottoo pois muuttanu teini-ikänen Maija innolla on kokannu yksiön keittiösä. Viripurkki on ollu mukana projektisa joka sai Maijan lihomaan 10 kg vuaden aikana. Oli se kokkaaminen hauskaa ko sai tehrä ihan mitä tykkäs. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoo, jospa se sitte lihottas vähän muaki! Ei ny ihan kymmentä kiloo tartte, mut pari-kolme kelpais. :) Paitti en kyllä oikeesti usko viripurkin lihotusvaikutuksiin, ainakaan jos sää tosiaan oot mysliä tossa säilöny, ku eihän tommosesta määrästä mysliä tuu ku vihaseks. Mun mysliloota vetää melkeen kaks kiloo ja silti tuntuu että se on jatkuvasti tyhjä ja aina saa olla ostamassa täydennystä. Mää luulen että sää lihosit siks, että oot syöny liika vähän. Mysliä ainaski. ;)

   Poista
 2. Mullakaan ei ole koskaan ollut viri-purkkia, enkä ole tiennyt että sellainen kuuluisi olla. OMG! :O

  Mutta retrokankaita on, ja ne on ihania!

  VastaaPoista
 3. Omg! No, onneksi nyt tiedät, jotta voit asettaa tavoitteita ensi vuodelle. ;)

  VastaaPoista
 4. Minulla on tainnut olla tuota alimmaista eri värisenä, mutta valitettavasti nimestä ei tietoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sitä on oikeen useammassakin värissä, kiva tietää.

   Poista
  2. http://leopardiharakka.blogspot.fi/2014/12/joulua.html Tuon värisenä löytyy multa, mutta ei mullakaan sen tarkemmin tietoa ole kankaasta.

   Poista
  3. No katos vaan! En mä ollenkaan tajunnut että toi on sama kangas!

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...