perjantai 24. lokakuuta 2014

Keltainen.

Sain värihaasteen Syvältä.-blogin Sannalta. Nyt pitäisi etsiä kodista viisi eri väriä ja postata joka arkipäivä yhdestä niistä, ja joka kerta haastaa joku muu mukaan. 

Värejä täältä värioksennuksesta tilkkutäkistä kyllä löytyy vaikka kuinka, saattaapi jopa olla etten tyydy viiteen, mutta sen voin luvata että joka päivä en kykene postailemaan, mutta jos nyt koittais vaikka yhden värin viikossa. Aloitetaan keltaisesta. Ei siksi, että meillä sitä ihan hirmuna olisi, vaan siksi, että satuin ostamaan keltaisia ruusuja tässä päivänä eräänä, vielä tietämättä mistään värihaasteista. Pahoittelen kuvien huonolaatuisuutta, en vaan koskaan ole kotona valoisaan aikaan ja kuvat on sen mukaisia. 


Kyökistä löytyypi keltainen sokerisirotin. Ihan huikea vekotin! Olin pitkään suunnitellut keksiväni sellaisen, kunnes se tulikin vastaan Turun kirpparilla jokunen vuosi sitten, että eipä tarvinnut sitten sitäkään keksiä uudestaan. Jaksan silti ihmetellä miksei semmoinen kuulu jokaisen keittiön vakiovarusteisiin, ihan niinkun suolasirotinkin.Makkarin yöpöydällä töröttää keltainen sienilamppu. Sille ei tosin riitä töpselipaikkaa joten on vaan kaunistuksena, kukapa sitä yövaloa tarttis.

 


Olkkarin kirjahyllyssä on vähän hailakampaa keltaista peltipurkkien muodossa.

 

Sitten ne ruusut. Vielä viikonkin jälkeen niissä riittää virtaa.

 

Opetustaulustakin löytyy keltaista. 


Ja kaapista puolalaisen emalin sekä Sarviksen muodossa. Vähänkö osasin photoshopata (!!!) muut värit piiloon, sen taidon oon aina halunnut oppia ja nyt sen tein. Whiii!


Vessassakin kellertää. Peilikaapin syövereissä ruusuisessa peltipurkissa asustaa kaikenmaailman pikkutilpehööriä kuten meikkejä, joita en koskaan käytä, mutta joita saatan vielä joskus tarvita.


Meillä ei ole vessassa peilikaapin lisäksi mitään paikkaa mihin saisi piiloon mitään, joten Vilén Finnwaren leipälaatikko kätkee sisäänsä kaikkea tarpeellista purkkia ja purnukkaa. Saman sarjan purkissa säilyy pumpulit.Olishan tota kuvattavaa vielä löytynyt, mutta nää saa nyt riittää tältä erää. En ole kauhiasti kerinnyt muita blogeja hetkeen seurailemaan joten pyydän anteeksi jos haastan jonkun joka on jo haastettu, mutta ihan ekana on pakko haastaa Vaapukan Outi, siellä ainakin pitäis väriä riittää. :)

4 kommenttia:

 1. pirtsakat keltaiset, mukava kun vastasit haasteeseeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun haastoit, tämä on tosi kiva haaste!

   Poista
 2. Onneks harmaata sarvista ei ole olemassakaan... Eikäkun onpas! Näin kerran harmaan Sarviksen kulhon, mut se oli onneks lämmössä viutiloitunu muodottomaks ja jouti Sarvisten taivaaseen. Vai oliskohan se sittenkin kaikessa ankeudessaan pitänyt museoida...? Ihanaa, että maailmassa on värejä!
  -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä voisin haluta harmaata Sarvista, veikkaan että olis hienompaa ku vaikka ne kaikki vaaleenruskeat ja ruskeat.Tai en tiiä... Mut semmonen pikkukartilli olis ainakin varmasti söpö harmaana, se munakupista seuraava koko.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...