lauantai 14. kesäkuuta 2014

Vanhoja autoja Kangasalla

Tänään köröteltiin taas pitkin Pirkanmaata. Enste käytiin Lempäälässä hakemassa M:n (niinku Miäs) mopoon osia ja samalla pysähdyttiin Klaffi ja Piironki -kirppikselle kun pihassa oli iso liuta vanhoja autoja, joita M sai kattella sillä välin kun tää juoksi kirppiksen läpi. Joku jenkkirautahenkinen peräkonttikirppis siellä oli. 

Seuraavaksi suunnattiin kohti Kangasalaa 70's Arjen Klassikot -menopelitapahtumaan. Harmitti vietävästi saapua paikalle 90-luvun Micralla, kun pihassa kuitenkin tönöttää kaksikin seiskytlukulaista kulkuneuvoa. Vaan kun kumpikaan ei ole just nyt ajokunnossa, niin minkäs teet. Mutta kyllä olis meidän Taunus tonne sopinut ihan hyvin sekaan, vaikkei se ihan kauneuskilpailukunnossa olekaan. 

Autoista en mitään tiedä joten kuvat puhukoon puolestaan. Aikamoista silmänruokaa, onneksi oli kamera mukana.

Tää oli mun lemppari. Täydellinen väri, hienot raidat, kaikki kohdallaan.
Räyh!

Nam!Oli mukava päivä ja ihania autoja. Kyllä vaan 70-luvulla osattiin nekin tehdä paljon hienommiksi kuin nykyään... Erityisen mukava yllätys oli törmätä paikalla myös Rynttyliisaan. Ihan ensimmäinen kerta kun törmään blogituttaviin ihan oikeassa elämässä, jännää. :) 

Kun oli pällistelty autoja riittävästi, suunnattiin kohti Heiskan luontomessuja, mutta kerkesin silti pikaisesti poiketa parilla kirpparilla, Outolinnussa ja Pirkan kirpputorikeskuksessa. Ekasta löytyi kiva teepaita, jälkimmäisestä olisin ostanut ison virkatun pöytäliinan vitosella, mutta kassajono oli (ihan oikeasti!) kymmeniä metrejä pitkä, joten palautin virkkuun paikalleen ja poistuin paikalta.

Luontomessuista lisää myöhemmin.
13 kommenttia:

 1. Oli kyllä tosi kivvaa tavata! Paitsi nyt hävettää, ko olin koko ajan suuna päänä, et tainnu kauheesti saara suunvuaroo. Mut mää sain nyt tälle blogille kasvot. :-)

  Siälä pirkan kirpputorikeskuskessa oli tosiaan aikamoinen jono, mut kyl se meni melko noppeesti kun oli kuitenkin 3 kassaa. Harmi jos jäi virkkuu saamati.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Mutta et sä mitään suuna päänä ollut, ihan hyvin sain kyllä asiani sanottua jos semmosta ylipäätään oli. :)

   Ja jos se virkkuu olis ollut semmonen pakkosaada-ostos niin kyllähän sitä olis jonottanutkin, muttakun noita pitsejä jo löytyy nurkista ihan riittämiin niin ajattelin että jätän sen jollekin enemmän tarvitsevalle löydettäväksi. Koitin kyllä ensin etsiä silmiini yhtä täti-ihmistä, joka penkoi samaa pöytää kanssani ja yhtyi hämmästykseeni ison laatuvirkkuun hinnasta, se olisi varmaan sen kanssa halunnut. Mutta eipä löytynyt tätiä joten liina palasi paikallensa.

   Poista
 2. Sä ny jou'ut laittaan susta tän ajan kuvan, ku toi Maijja kehu sua plokissaa nätiks. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais Maija nyt vähän liiotella. :) Enkä mä naamaani tänne ainakaan vielä uskalla tunkea, lähtee pian loputkin lukijat juosten karkuun.

   Poista
  2. No eikä lähe. Karkuu. Mä kyl uskalsin naamani näyttää jo vuosia sitte mut omalla nimellä aloin kirjottaa vast parisen vuotta sitte.
   No laita sit mun postilootaa jos et tänne. :)

   Poista
 3. Multa meni tämmönen tapahtuma ihan ohi vaikka asun ihan nurkilla. :O Nättejä autoja ja ihanan värisiä. Komee tuo rottatuuninki-Datsuni. Omastani kyllä tykkään ihan alkuperäisvihreenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh. :/ Meinas mennä ohi meiltäkin, kuulin tapahtumasta vasta edellisenä iltana. Mutta ens vuonna sit sitä osaa ehkä odottaa, jos muistaa.

   Poista
  2. 13.6. sama paikka :) Tervetuloa!!

   Poista
  3. No ihan ehottomasti ollaan paikalla! :)

   Poista
  4. Tullaan taas tällä "rottatuuninki-Datsunilla" jos vain kerkeen pensarahaa saada siihen mennessä. Vaikka tatsuni pikkuruokanen onki ni ei sillä Kemistä ihan ilmasiks sinne ajele :p

   Poista
  5. Oho, no juu Kemistä ei ihan pikkuroposilla tänne ajella. Teiän tarvii pistää keräys pystyyn. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...