sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Heiskan luontomessut

Hämeenkyrön Heiskalla oli eilen Lähde luontoon -messut. Poikkesin paikalla iltapäivällä jolloin väkeä ei enää ihan kauhiasti ollut, aamummalla oli varmaan ihmisiä ollut enempi. En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta olihan siellä kaikenlaista näytteilleasettajaa ja ohjelmaakin. Kiersin messut ihan pikaisesti sillä välin kun M kävi kahveella jossakin. 


Ainoa ohjelmanumero jonka itse näin oli Jope Ruonansuu. En tosin seurannut esitystä kuin sivusilmällä, koska olin siinä vaiheessa jo tekemässä lähtöä.


Söpösiä lampaita siellä oli rapsuteltavina. Puolet ajasta taisikin mennä niitä ihastellessa, mikä ei ollenkaan tehnyt hyvää mun lammaskuumeelleni. 


Kanasia oli kanssa montaa sorttia.


Tallituvassa tönöttää salaman katkaisema kuusi.

Tommosen elävän pajumajan voisin joskus itsekin väsätä, sitten kun on tilaa minne sen pystyttää.

Simsoneitakin oli paikalla! Mulla on kanssa vanha Simpsoni, se tars joskus saada kuntoon laitettua, siihen ei ole kukaan koskenut yli kahteenkymmeneen vuoteen. Taidettakin oli tarjolla.Ihan oli leppoisa tapahtuma. Paikkanahan Heiska on ihan mieletön, täytyisi joskus mennä sinne enempikin tutustumaan. Tätä ennen olin käynyt siellä vain pari kertaa kirppiksellä talvella. 


2 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa kivalta paikalta! :) Melkein vois joku päivä ajella päiväkaffelle. :) Mulla on kans lammas- ja kanakuume! Ihan mahdotonta kun ei ole edes vielä omaa pihaa, minne sellasia sais. :D
    Ja pajumaja! Löysin sellasen ohjeen jostain Nuoren Suomen pihapuuhakorteista ja mietin, että oliskin hauska. Samassa kirjasessa oli paljon muitakin kivoja pihaideoita. Elikkä ideat on, piha puuttuu. Ei kai sillä järjestyksellä toisaalta niin väliä. :)

    VastaaPoista
  2. Ihan sama tilanne! Suunnitelmia on vaikka kuinka mutta enää puuttuu se piha.

    Kyllä ehottomasti kannattaa ajella päiväkahveille ja samalla poiketa Frantsilan Kehäkukassa kans, se on ihan melkein vieressä ja lähes yhtä ihastuttava paikka. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...