maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kesäisen raikasta retroa

Ylöjärven seurakunnan kirpparilta löytyi viime torstaina iso läjä kesäisiä aarteita. Kaikki tarjottimet oli ilmaisia ja pyyhkeistä, kahdesta pussilakanasta (jotka menee kaverille jos se ne vaan huolii) ja henkarista maksoin yhteensä 3,20 €. Oikein käypä hinta, etten sanoisi.
7 kommenttia:

 1. Hy-vän täh-den. Muuta en kykene sanomaan. :D

  VastaaPoista
 2. Ilmaisia!? Helsingissä samanlaiset maksaisivat yhteensä varmaan parikymppiä. Tänä kesänä lähden tosiaankin kirpparikierrosroadtripille maakuntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin hinnat yleensä nousee mitä lähemmäs Tamperetta mennään, mutta välillä tekee kyllä ihan hyviä löytöjä. :)

   Poista
 3. Ja lisäänkin vielä, että tänään käyn vähän kurkistamassa kirppareita Ylöjärvellä kun suunnataan kaverin kanssa sinne geokätköreissulle. :) Saas nähdä kuinka ison tarjotinpinon kans tuun kotiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittävästi vaatetta päälle sitten, täällä tulee lunta...

   Poista
  2. Pieni raekuuro saatiin niskaan, mut onneks aika vähällä selvittiin. Tuo srk:n kirppis olikin auki vaan torstaisin näin kesäaikaan, tiesi nettiyhteys kertoa kun tien päällä oltiin. Kahdessa muussa käytiin, mutta ei löytöjä tällä kertaa. Toisaalta kun kattelee tätä jo olemassa olevaa tavaramäärää, ehkä ihan hyvä. :D

   Poista
  3. Joo niin on, mun piti se kertoakin mutta oli töissä niin hektistä että ajatus katkesi.. Mutta hyvä että selvis ennen kun olitte oven takana kolkuttelemassa. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...