lauantai 10. toukokuuta 2014

Läjäpäin kissakuvia

Olen vältellyt siivoamista jo monta päivää sen varjolla että aina kun olisi aikaa niin pitää mukamas testailla uutta kameraa. Ei kovin fiksu veto ainakaan jos kuvaa sisätiloissa, koska mikään ei ärsytä niin paljon kuin pölypallerot, koiranrepimät pahvisilput ja muu sekamelska muuten onnistuneessa kuvassa. Mutta nyt on kuulkaa kuvattu niin että muistikortit raikaa, eikä ne sotkut edes pahemmin näy! Kaikki kuvat nyt ei kovin hääppöisiä ole, mutta tahdon silti jakaa ne täällä, koska onhan noi mallit ainakin ihan julmetun suloisia ja kyllä niitä kelpaa esitellä. :)


Sipsi

Rukkanen

Murina












Ostin siis Nikon D7000:n ja vasta tutustutaan toisiimme, mutta parien ekojen treffien pohjalta uskaltaisin veikata että kyllä meistä vielä kaverit tulee, vaikka työtä ja hermoja se kyllä vaatii. Valovoimaa tuossa ainakin on tuhannesti enemmän kuin ikivanhassa ja puhkikulutetussa Canon EOS 1000D:ssäni, joka sekin kyllä oli ihan vallan hyvä laite. Hävettää vaan myöntää että ei tullut koskaan oikein opeteltua sillä kuvaamaan, vaan käytin vaan muutamia säätöjä, joten nyt saakin sitten opetella melkein kaiken alusta asti. Vaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiks ni?




8 kommenttia:

  1. Mä jaksaisin katella kissakuvia loputtomiin. Sipsillä on upean väriset silmät ja hauska nenä.
    Mä en osaa yhtään valokuvata ja oon jostain syystä sen ajatellut olevan jotenkin tosi hankalaa opetella sääntöjä. Niinpä oon vaan räpsinyt menemään ja ihan kelvollisia kuvia, ainakin mun silmään, niistä on tullut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vähän sama se on täällä. Kun ei tarvi enää filmirullien kanssa säätää niin mulle on tainnut käydä niin että määrä saa korvata laadun. Kun ottaa sata kuvaa niin on siellä väkisinkin ainakin yksi kelvollinen. :) Mutta nyt kyllä oikeasti aion skarpata kun on kunnon kamera, ja onneksi mieskin on nyt innostunut kuvaamisesta niin voidaan opetella yhdessä.

      Poista
  2. Teeppäs postaus noista sun huonekasveista kun jäi kiinnostaan ne tänään :)

    VastaaPoista
  3. Hauskat nimet sun kisseillä! Ja tsemppiä kuvaushommiin, valokuvaus on siitä "vanhanaikanen" laji, että hyväksi voi oppia ainoastaan kuvaamalla ja harjoittelemalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Joo harjottelua vaan, ja sit kai pitäs opetella photoshoppaaminenkin jossain kohtaa.

      Poista
  4. Ihana parta Rukkasella! Kissoilla turkin väritykset ja laikut on joskus aika osuvissa kohdissa.

    Mäkin oon miettinyt jo kauan kunnon järkkärin hankkimista, mutta en ole uskaltanut, kun kaikki ne manuaalisäädöt pelottavat. Ja sitten toisaalta pelkän automaattikuvauksen takia ei viitsisi hommata hienoa järkkäriä, kun nykyään on niin hyviä pokkareita ja puhelinkameroitakin. Ehkä otan joskus kuitenkin vielä asiakseni järkkärin oston ja opettelun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän lupasin itelleni jo vuosia sitten, että uuden järkkärin saan ostaa vasta kun vanhaa on opeteltu kunnolla käyttämään, mutta tuli nyt ostettua vähän aikaisemmin kun mies painosti. Ja onhan se niinkin, että kivampi sillä uudella on opetella alusta asti uudet jutut, vanhalla vähän rikkinäisellä se harjottelu vaan turhauttaisi vieläkin enemmän.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...