sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Viikko 20/2014

Mua on salaa vähän harmittanut kun en ole ehtinyt saati jaksanut lähteä mukaan 365 kuvaa -haasteeseen, jossa julkaistaan yksi kuva vuoden jokaiselta päivältä. Mutta kun noita kuvia tulee kuitenkin lähes päivittäin räpsittyä ainakin jollain laitteella, muttei ehdi eikä jaksa taikka edes viitsi mitään randomkuvia yksinään täällä julkaista, niin alanpa keräämään aina yhden viikon kootut räpsyt yhden otsikon alle.    

Tämä on ollut aika mukava viikko, etenkin nyt kun lähti kesäkin kunnolla käyntiin. Tänään paukkui hellerajat rikki, mutta väitän että eilenkin oli jo sen 25 astetta. Ekat rusketusraidat (tai oikeastaan kärvennysraidat, mutta ei se nyt niin nuukaa ole) on hankittu, juotu päiväkännit (hurjat kaksi tölkkiä) auringossa, nukuttu päikkärit sohvalla viltin alla, grillattu ja ruukutettu ja ulkoilutettu kasveja.  Tuo onnenapila on aika säälittävän näköinen, ei oikein riittänyt niille riittävästi ikkunapaikkoja sisällä joten kummastakin ruukullisesta kasvoi vaan jokasuuntaan harottavia pitkänhuiskeita lonkeroita. Mutta ei haittaa, täällä meitä on muitakin honkkeleita joten sekaan vaan. 


Tomaatteja, tomaatteja! Kohta niitä saa. Iltaisin on ollut ihan uskomattoman kaunista. Keskiviikkona meillä kävi vieraita pitkän matkan takaa, yksi kaksijalkainen ja kaksi nelijalkaista. Siinä tohinassa ei tullut kuviakaan otettua paitsi kännykällä pari, ja laatu on juuri sitä mitä odottaa saattaa. Onneksi sentään se pienin ja suloisin vieras osui yhteen kuvaan.


Tänään jatkui koiranpentuteema ja sain pallotella toistakin pientä vavvamasua.Perjantaina kävin töiden jälkeen luovuttamassa verta ja sen jälkeen poikkesin kirpparilla, josta löytyi jo pitkään himoitsemani nekka. Siitä lisää myöhemmin. Lauantaina piipahdin rompetorilla ja parilla kirpparillakin, mutta tyhjin käsin sain kotiin tulla joten nekka jäi koko viikon ainoaksi kirppissaaliiksi.


 Nelijalkaisten vieraiden lisäksi täällä on ihasteltu myös kuusi- ja kahdeksanjalkaisia tyyppejä. Omat karviaiset on vaan laiskotelleet ja naatiskelleet elämästään.


4 kommenttia:

 1. No tosiaan on ollu iltasin kaunista! Saatko ihan joka päivä kattella noin kauniita maisemia? Mahtavat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan. Täällä on maisemien osalta kyllä feng shuit kohdallaan. <3

   Poista
  2. Taidan olla vähän kade. :-)

   Poista
  3. Mäkin oon vähän kade niille omakotitaloasujille joilla noi maisemat alkaa omasta pihasta, mutta ehkä mä kykenen kävelemään sen sata metriä järvimaisemaa ihailemaan. Rantaankaan ei ole kuin vajaa km. Kieltämättä ihan kivaa. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...