sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Pikkuruinen potilas

Pieni vihervarpunen mäjähti tänään päin olohuoneen ikkunaa. Onneksi huomasin sen heti, koska naapurin kissa oli taas kytiksellä eikä varmaan olis kauaa mennyt ennenkuin tirppa olisi päätynyt sen suihin. Potilas sai huilia muutaman tunnin pimeässä vessassa ämpärin pohjalla, ja sen jälkeen se olikin taas kuin uusi ja pääsi takaisin vapauteen. 

Kuva on napattu juuri ennen vapautusta.Tänään kukkui myös käki ensi kertaa tänä keväänä! Ja lehtokurppa läksi lentoon kolmen mertin päästä kun oltiin lenkillä äsken, hyvä ettei päälle astuttu. 

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana pieni tyyppi :) Nuo vihervarpuset on hassusti nimetty, olen itse katsellut niitä lintulaudalta joka päivä ja miettinyt että niiden pitäisi olla pikemmin kelta-jotain. Muutenkin ne biologit(?) jotka lintuja nimeävät tuntuvat olevan usein tosi mielikuvituksettomia kun keksivät niin kauniille linnuille niin tylsiä nimiä. Onneksi tälle ei käynyt köpelömmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä on joo osa linnuista ja nisäkkäistäkin vähän hassusti nimetty. Mutta eipä sitä koskaan voi kaikkia miellyttää, onneksi niille voi keksiä ite omat nimet joita käyttää. :)

   Poista
 2. Voi pikkusta! Hyvä ettei kissa kerenny nappaamaan. Ja voi että, lehtokurppakin! Mun lempinimi yläasteella oli Lehtokurppa. Tosin vähän sellasten ilkeempien poikien toimesta, mut siittä hualimatta tykkäsin siittä nimestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh. Mää en ees viitti sanoa mikskä mua sanottiin ala-asteella, onneks en sillon vielä tienny mitä se tarkotti.

   Poista
  2. Kääk, nyt jätit mut kiamurtelemaan kiinnostuksesta!

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...