keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Pari löytöä viikonlopulta

Sainpas pari sunnuntairetkeltä mukaan tarttunutta aarretta kuvattua, loput näytän joskus myöhemmin. Ihana vanha Pauligin Juhlasekoitus -purkki irtosi neljällä eurolla, kaupan päälle piti tosin ottaa joku mikkihiiripurkki, mutta se on niin tylsä ja uusi etten jaksa edes kuvata, lähtenee kiertoon. Mutta kahvipurkkitohkoilijalle tämä vanha kaunokainen oli oikein tervetullut löytö, eikä ollut hinnallakaan pilattu. 

Ilmaiskorista nappasin mukaani seinäkellon. Se tosin on vedettävä enkä tiedä toimiiko edes, joten pitää vaihtaa koneisto patterikäyttöiseen. Ei pitäisi olla kovin kummoinen homma, kunhan vaan saan aikaiseksi. Mutta tämä tuli oikein hyvään saumaan, meiltä nimittäin puuttuu seinäkello, enkä ole etsinnöistä huolimatta löytänyt mitään kivaa ja budjettiin sopivaa tätä ennen. Toisen voisin kyllä vielä löytää, porsliinisen mieluiten, vinkvink vaan universumi.  

2 kommenttia:

  1. Oi kuin ihana kello! Juuri löysin blogisi ja yritän lukea kaikki postaukset kerralla läpi :) Voi kun pystyisi vain vaihtaa, meillä on varastossa jossain muistaakseni tummanvihreä posliinikello.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij, tervetuloa! Kello on kyllä kotia vailla, tuossa se edelleen tönöttää ilman että sille on mitään tehty, joten jos sen oikeasti haluat niin voin sen kyllä postiin pistää! Ja vihreä posliinikellokin on jo löytynyt, ei tosin ihan semmoinen mitä olin ajatellut mutta kuitenkin. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...