keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Pannullinen kodinonnea ja kattilallinen vehkaa

Piipahdin viikonloppuna pitkästä aikaa kukkakaupassa ja pistin vähän törsäten, vaikka joku sanoi että meille ei enää mahdu viherkasveja. Järjestelykysymys, sanon minä! Ja kasveja pitää olla jotta voi ihminen olla onnellinen.  

Ja tämä ällösöpö kodinonni se ainakin tekee onnelliseksi, vai voitteko väittää vastaan? Kummallisen näköinen köynnösvehka (Philodendron Atom) pääsi Talviheikistä parilla eurolla ostettuun vähän kärsineeseen Finelin Liekki-kattilaan. Näyttää vielä vähän hölmöltä, mutta eiköhän se siihen asetu. Sen verran perää oli siinä lausahduksessa ettei meille mahdu, että toistaiseksi tyypit odottelevat paikkaansa keittiön sivutasolla. Kodinonnen piti muuttaa ruokapöydälle, mutta kissat päätti toisin (kaikki mikä on ruokapöydällä on ruokaa?). Ehkäpä ripustan sen roikkumaan katosta, saas nährä ny.


Eikäpä nuo olleet ainoat ostokset, pari muuta uutta tulokasta saanee oman postauksensa myöhemmin. Onkos muille iskenyt viherkasvikuume vai viekö siemenhommat ja pihakasvit kaiken energian tältä keväältä?


(Ainii ainii! Ja täällä oli tänään 11 astetta lämmintä! KESÄ!)

5 kommenttia:

 1. Tosiaan kummallisen näkönen köynnösvehka! Hianosti sopivat astioihins. Mulla on kauhee himo päästä vaihtamaan multia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans. Aattelin viikonloppuna alottaa urakan. :)

   Poista
 2. Tarviiki kanssa ottaa viikolle asiaks hankkia uutta multaa ja hoitaa se pois alta. Alottaminen on aina työlästä, mutta onhan se ihan lystiä sitten kun alkuun pääsee ja silmä lepää kun on valmista ja nättiä. :) Pari kaveria kaipaa ainakin ruukunvaihtoa, mutta uudet on jo katsottu valmiiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mä ostin syksyllä jo multaa kolme säkkiä varastoon ihan kevättä ajatellen, kun itellä se on se mullan ostaminen se kaikista vaivalloisin vaihe. Tosin nyt tuntuu ettei kerkeä missään välissä alottamaan koko projektia kun koko ajan on jotain menoa ja tekemistä ja töitä...

   Poista
 3. Täällä ollaan kaiken vihreään ja multaan liittyvän kanssa vasta suunnitteluasteella. Jokohan sitä tällä viikolla aktivoituisi...Kerrassaan nerokas "kukkaruukku" tuo vanha pannu, tuosta ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...