maanantai 3. maaliskuuta 2014

Ex tempore -retki Turkuun

Selailin sunnuntaiaamuna netistä Rompetori.infon tapahtumakalenteria, huutokauppaan kun teki mieli. Eipä ollut huutokauppoja ihan lähiseudulla, mutta Turussa näkyi olevan Turun seudun Mobilistien ajoneuvoharrastus- ja keräilytapahtuma Talviheikki. Mainitsin asiasta miehelle ihan vaan ohimennen, mutta kuinkas sitten kävikään, puoli tuntia myöhemmin oltiin jo autossa köröttelemässä kohti Turkua. Hups.

Autoja siellä ei ollut näytillä kuin pari hassua, mutta ne olikin sitten jo melkosen vanhoja, 1800-luvulta.Roinaa ja rompetta oli sitäkin enemmän, kaksi hallia täynnä. Sopivassa suhteessa auton osia ja muita aarteita, kyllä siellä muutama tunti hujahti.

  
Oi mitä kallisarvoisia aarteita! Isona mullakin on noi kaikki. Näitä jokseenkin hämmentäviä postikortteja oli iso pinollinen. Olisin ostanut yhden mutta en saanut selville hintaa, myyjällä oli muita kiireitä.


Erik Koldin juustokuvun olisi saanut omakseen 22 eurolla.

 

 Koko päivän kiertely ja neljä tuntia autossa istumista vaati veronsa, mutta oli silti kiva retki, kiitos vaan seuralaisille. Ja tokihan tuoltakin reissulta joitain aarteita kotiinkin asti kantautui, mutta niistä lisää sitten jahka saan ne kuvattua valoisaan aikaan.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No niinpä! Kyllä ennenvanhaan vaan osattiin tehdä paljon hienompia juttuja ku nykyään.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...