maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kävin retrorehveillä!

Kyllä oli kuulkaa Annella jännät paikat lauantaina, kun läksi oikeen isolle kirkolle asti tapaamaan ihan hirmuista määrää retroihmisiä! Onneksi osa oli tuttuja jo entuudestaan ja ison osan lopuistakin tiesin blogien kautta, joten ei tarvinnut ihan kamalastipaljon panikoida etukäteen. Eikä se olisi tarpeen ollutkaan, koska kaikki osoittautuivat ihan tosi mukaviksi ihmisiksi. Rehvipaikka ei olis voinut parempi olla, Forget-Me-Not -retrokauppa oli nimittäin ehkä hienoin paikka missä olen hetkeen käynyt, semmoinen pieni retroilijan paratiisi. Ja Oopsy Daisy -kaffelan puolella oli tarjolla oikein makoisaa porkkanakakkua ja muitakin herkkuja, ettei tarvinnut kuivin suin olla.

Paikalle oli tiensä löytäneet ainakin seuraavien blogien edustajat: Rynttyliisan kotkotukset, Vaapukka, Sinisen Siiven Satuja, Ihan oikea blogi?, Oranssi OmenaTaste Like "My Little Pony"! ja Vapaasti hengittävä, sekä monta muuta retrohenkistä ihmistä. Enpä minä nyt osaa sen enempiä tarinoida. Kameraa en syystä tai toisesta ottanut mukaan, mutta puhelimella räpsin muutamia kuvia. Jos paikka näyttää yhtään mielenkiintoiselta niin suuntaapa nenä kohti Tamperetta ja navigoi osoitteeseen Aleksanterinkatu 30, sieltä se löytyy.

4 kommenttia:

 1. Onpa hyviä kuvia ♡ Forget-Me-Not on kyl aika upea puoti ja Oopsy Daisy on niin ihana kaffela. Oli ihanaa treffata sua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Pitää törmätä joskus uudemmankin kerran. :)

   Poista
 2. Ja taas meikäläinen pyllistelee tuolla vaaterekillä. Kivvaa oli! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää olit vaan niin kuvauksellinen. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...