tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kevään kirppulöytöjä

Niinhän siinä kävi, että kevät ja aurinko toi taas vähän intoa lähteä kirppareita kiertämään tylsän talven jälkeen, ja onhan sieltä jotain löytynytkin. 

Soma puinen jakkara ei ollut kerennyt vielä edes saamaan hintalappua kylkeensä, kun ostin sen jo pois. Hinta 4 €.


Marimekon kassi 5 € ja Ipnos Turku -keksipurkki 3 €.


Minipieni puinen ompelulaatikko on jonkun ihan omin käsin tekemä, vähän huonossa hapessa mutta sympaattinen kuin mikä! 0,50 €. Tämä löytyi kyllä jo talvella.Etummainen ihan priimakuntoinen emalipotta kustansi 5 €. Mies huusi sen nähdessään että miks v***ssa meillä on aluasastia tiskipöydällä. No just siks, siitä tulee alusastia yrttiviljelyksille, ja niinhän siitä tuli. :)


Pitkät vihreät raitaverhot oikein jämäkkää vanhaa puuvillaa, 5 € /2 kpl. Mitäkähän nää on? Finlaysonia? Tästä tää taas lähtee! Sais nyt äkkiä löytyä se uus koti että olis tilaa minne keräillä.

18 kommenttia:

 1. Voi tuota pikkuista jakkaraa - mikä söpötys! :)
  Aijai, rakastan kirppiksiä, taas tulee hinku lähteä kirppiksiä kiertämään.. :)

  VastaaPoista
 2. Tais mies säikähtää kun luuli tulevan perheenlisäystä. Meillä on potta jääkaapin päällä ja välillä ruokapöydälläkin (pöydällä siinä on kukkia). Ettittekö muuten aktiivisesti sitä uutta kotia, vai sillai silloin tällöin silmäillen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se varmaan semmosta edes tajunnu ajatella, kuhan taas kauhistu että uus emali ja viä potta ja pöydällä. Ei muka oo huomannu kun on niitä ennenki pöydällä ollut millon missäkin käytössä. :) Ja kyllä me ihan aktiivisesti kotia ettitään, ja nyt aletaan vielä aktiivisemmin kun saadaan pankkiherrojen kanssa keskusteltua ensin. Just juttelin yhden kiinteistönvälittäjän kanssa ja se lupas alkaa ettimään, tars vaan laittaa sillekin postia vielä.

   Poista
 3. Todella hyviä löytöjä ja hinnat ovat kyllä aivan kohdillaan! Tuntuu, että ainakaan Turusta ei enää löydä noin halvalla juuri mitään tai sitten en ole osunut oikealle kirppikselle vain oikeaan aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, mä en osta muuten kun jos oikeasti halvalla saa, muuten hukuttais roinaan (ihanniinku nyt ei hukuttais). Siksi välillä meneekin pitkiä aikoja ettei löydy mitään, mutta sitten taas kun rupeaa löytymään ni sit löytyykin paljon. Halvat ja hyvät kirppislöydöt tulee sykleissä. :)

   Poista
 4. Ei hassumpaa! Mäkin haaveilen isommasta asunnosta ja yhtenä päivänä ihan "raivolla" lastaan kassillisia Konttiin vietäviksi. Niin on hyvä fiilis!
  (ja sitten mä tuon sieltä mukanani tänne kassillisen kankaita..). Nytkin siellä on kodintekstiilit puoleen hintaan ma-ke. Eilen ja tänään kävin. Huomennakin on varmaan pakko. Huh tätä meininkiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on, no onneksi en tiennyt kun kävin tänään Lielahdessa. Kankaitta en silti kotiin päässyt, poikkesin Lietsun kirppiksellä ja löyty halvalla iso pala Marimekkoa...

   Poista
 5. Heyy, mä kattelin just tällä viikolla tollasta samanlaista keksipurkkia jossain kirpparilla. Hypistelin ja hypistelin, mutten sitten ostanutkaan. :D

  VastaaPoista
 6. Sinisen siiven satuja-blogista tänne klikkasin itseni ja wautsiwau..upeita löytöjä olet tehnyt.. ja katselin sun postauksia dyykkauksista ja huhhuh - upeeta vallan upeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. Se ois taas ihan juur pääsiäisdyykyn aika, saa nähdä löytyykö yhtä paljon aarteita kun viime vuonna. ;)

   Poista
 7. Löytämäsi korulipas on todennäköisesti Niemen lelutehtaan (Sastamalasta) valmistama. Olen itse saanut samanlaisen 60-luvulla naapuriltani, joka oli ko. tehtaassa töissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on! Voi jee, minä vaan taas oletin että se on jonkun itetekemä. Jännittävää. Kiitos tiedosta. :)

   Poista
 8. Voi mikä ompelurasia! ja mikä hinta...tuo oli löytö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä kieltämättä aika hyvä löytö. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...