lauantai 5. heinäkuuta 2014

Rompetorin saalis

L.A. Kirppiksellä oli taas rompetori, ja voi mitä herkkuja sieltä löytyi! 

Iso keraaminen sydänkuppi maksoi euron.

Rettigin sekoitus -tupakkapurkki kaksi euroa. Kannessa on jotain rönää, jonka kuvittelin saavani helposti pois, mutta ei se ihan mennytkään niin. Vanhasta pellistä lähtee maali melkein ajatuksen voimalla, joten rönät saa jäädä. 

Kolme kiinalaista emalilautasta maksoi yhteensä kaksi euroa. Enpä muista ennen törmänneeni laiva-aiheisiin emaleihin, joten pitihän ne saada. 


Kaksi Erik Koldin vihreää kukkapurnukkaa kustansi myöskin yhteensä kaksi euroa. Kuvasta ei koko välttämättä selviä, mutta isompi on se ainakin oman tietoni mukaan kaikista isoin, nro 6025, ja sen sisällä 6035, jossa tosin ei ole kantta.  


Sisällä kirppiksellä en edes käynyt, kun kassi täyttyi jo pihalla ja M odotti autossa. Vaan tuskinpa sieltä mitään uutta kivaa olisi löytynytkään, viimeksi viikko sitten kiersin kirppiksen läpi.

4 kommenttia:

 1. MInä rakastan noita Erik Koldin kukkapurkkeja. Ja olet löytänyt sellaisia vielä vihreänä! Itselläni on vain pari pientä keltaista joista olen kyllä niistäkin iloinen. Kokeile rypsiöljyä ryöniin. Jos sinnikäästi jaksaa sillä hieroa ja pyyhkiä välillä pois niin se auttaa varovaisesti mutta aikaavievää se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan niitä kanssa. Eri värisiä meiltä löytyykin jo jokunen, mutta nämä on nyt ekat vihreät ja se on kyllä ihan ehottomasti paras väri.

   Rypsiöljy on hyvä vinkki ja sitä kokeilinkin jo, mutta en malttanut kovin pitkää aikaa antaa sen vaikuttaa kun olin hätähousu. Pitää ehkä joskus ottaa oikein projektiksi, öljyllä on kyllä ennenkin moni toivoton tapaus saatu pelastettua.

   Poista
 2. Oi mitkä löydöt! Oonkohan mää ikinä ees nähny vihreetä kukkapurkkia... Ihanat noi kisu kulholla -kuvat. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreisiin kyllä harvemmin törmää. En kans tiedä oonko kirppareilla niitä aikasemmin ees nähnyt, mutta kaverilla niitä on tullut kuolattua ja jossain blogissa joskus.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...