maanantai 14. huhtikuuta 2014

Virvon varvon

Eilen kävi noitia kylässä! Pitkälti toistakymmentä ellei kolmatta, mutta hirveät määrät joka tapauksessa. Kerrankin! Yleensä ei käy ainoatakaan, paitsi jos on unohtanut koko noitimispäivän ja syönyt kaikki hätävarajemmakarkitkin pois eikä ole antaa mitään paitsi jotain hikisiä lantteja.

Mä rakastin kakarana virpomista, olisin voinut virpoavarpoa vaikka joka viikonloppu. Nyt harmittaa ettei enää kehtaa, mieli kyllä tekisi mutta voipi olla ettei heruisi kuin nyrkkiä kun tämmöinen amatsooninoita lähtisi kerjuulle risukimpun kanssa. 

Mutta nyt on karviaisilla ihmeteltävää. 

Nää sopii hyvin tänne meidän sekamelskaan, paitsi eihän niitä tuohon voinut jättää vaan ne piti sijoittaa katonrajaan pois elikoiden ulottuvilta. 


Olin koko viikon suunnitellut väsääväni viikonloppuna chilisuklaakakun, mutta en sitten kuitenkaan jaksanut, joten herkuteltiin vähän helpommalla tyrnipannacotalla. Ihan superhyvää ja helppoa, tätähän voisi tehdä vaikka joka päivä! 


Kissoillekkin olis kelvannut.Mites muut, kävittekö noitimassa vai noidittiinko teiät?

2 kommenttia:

  1. Yksi kolmen hengen noitajengi kävi kun olin vielä puolinukuksissa, mut pakkohan niille oli könytä avaamaan ovi kun olin varannu ämpärillisen yllätyksettömiä suklaamunia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Puoliunessa ja tukka pystyssä mäkin kävin aina ovella, koska koko sunnuntai meni aika rattoisasti sohvalla maaten ja telkkaria katsoen.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...