maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisdyykky - Eräiden aarteiden ylösnousemus

Höhöö, olipas paras ja aarrerikkain pääsiäinen ikinä! Flunssa yritti ensin vesittää koko suunnitelmat, mutta päästiin sen kanssa kompromissiin ja siirsin reissua päivällä. Nyt on dyykattu ja kirppistelty Turussa taas kolme päivää ihan urakalla, eipä sitä keretty edes askartelemaan saati terassille vaikka kovasti oli tarkoitus. Mutta sillon kun on päässyt aarrejahdin makuun niin ei siinä paljon muuta sitten mietitä, sillon dyykataan! Välissä käydään kirpparilla ja sit dyykataan vielä vähän lisää. Ja niitä aarteitahan löytyi niin paljon että osa piti jättää muille ja siltikin on pienoinen romukrapula. 

Tämän päivän dyykkysaalis näytti tältä. Ja eilisen tältä. Tai no osa siitä, osa piti viedä välijemmaan kesken matkan kun ei mahtunut kyytiin enää. Lauantain koko saaliista ei taidettu ottaa kuvia ollenkaan, mutta ei me sillonkaan ihan tyhjin käsin kotiin tultu.

Luvassa siis paljon romupostia lähipäivinä, nyt saunaan syväpuhdistukseen ja sitten nukkumaan. 

6 kommenttia:

 1. OMG! Mä en tiä mitä teen jos veljeski alkaa dyykkaan :)

  VastaaPoista
 2. Aikamoinen kassialma noissa kuvissa. :-D
  Äkkiä sitten kuvia niistä aarteista, ni saan vihertyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä oltiin kyllä varsinaisia kassialmoja ja saatiinkin melkoisesti hilpeitä katseita osaksemme kun kuljettiin karavaaneinemme roskikselta toiselle keskellä kauneinta kevätpäivää, muitten naatiskellessa auringosta ihan muilla tavoin. :)

   Jonkunnäköstä aarrepostia on luvassa illemmalla.

   Poista
  2. Hei, toihan nyt näyttää ihan muuttokuormalta! Peitto, kattila ja pari pussia tekstiilejä. Ei kukaan huomannu, et ne on roskia.

   (Karuinta tossa päivässä oli kyllä tajuta se, että noittenkin roskisten aivan vieressä on KAKSI kierrätyskeskusta, joista toinen on vielä SER-vastaanottopiste, eikä silti ihmiset vaivaudu. Lähes joka jätepisteeltä taas löyty sähkölaitteita roskiksesta, argh! Vielä tulee päivä kun luonnonvarat on finaalissa ja kaikki tavara maksaa sikana ja sillon me muistellaan näitä aikoja, kun roskikset pursui käyttökelpoisia aarteita. Ja se ei ollu kaunista aikaa se! ((anteeksi, päivän känkkäpostaus)))

   -N

   Poista
  3. Nii... Veikkaan kyllä että se meidän vieno keväisen raikas (NOT) tuulahdus saattoi paljastaa aarteet (tai vaihtoehtoisesti meidät) roskiksi, vaikka toisaalta osa noista kyllä tuoksui enemmän huuhteluaineelta kuin roskikselta.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...