tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäiskirppuja

Muutos suunnitelmiin. Roskislöytöjen sijaan paljastankin osan pääsiäisen kirppislöydöistä. Osa on niin hienoja että vaatii ihan omat postauksensa, mutta tässäpä nyt jotain, semmosia jotka kuvasin jo Turussa koska nyt ei jaksa eikä ehdi säätämään kameran kanssa. Ja näistä vaan (suht pieni) osa tuli mulle, joten äiteen ei tarvi hepuloida siellä ruudun toisella puolella.

Tässä olis lauantain kirppissaalis kokonaisuudessaan.


Viikonlopun vihreät. Tai no, kolme niistä. Finelin kulho maksoi jotain kolmen euron pintaan ja sillä sain taas värisuoraani vähän täydennettyä. Ihan on ehjä pieniä pintanaarmuja lukuunottamatta, joten ahkeraan käyttöön pääsee. Avainnaulakko ja perhosalunen kustansivat euron kumpikin, muistaakseni. 


Tämmösiä etsittiin ja semmoiset myös löydettiin. Rottinkinen kukkateline 1,5 €, musta 0,5 €.


Kontista löytyi KOPin tuubiteline eurolla, mutta kysymys kuuluukin että voiko tommosta alkuperäispussissa olevaa aarretta ottaa ollenkaan käyttöön? Siinäpä vasta pulma! Oishan tuo aika hauska lavuaarin reunalla.Meillä ei ole ollut kunnon napsulaseja ollenkaan, joten kun sitten otin oikein tehtäväkseni semmoiset halvalla löytää niin löysin kuin löysinkin yhden Tapio Wirkkalan suunnitteleman Paadar-lasin viidelläkymmenellä sentillä ja toisen sain lahjaksi. Kyllä kelpas Valhallaa napsutella rankan päivän jälkeen, nam! Suloinen nukkekäsilaukku läksi matkaan kahdella eurolla.
Tämä ihan järjettömän hieno Kaunotar-kolttu oli mulle ihan pikkasen liian pieni. Ei pääse ollenkaan oikeuksiinsa henkarissa, mutta oi se olisi ollut täydellinen numeroa isompana. Onneksi saan sitä käydä hipelöimässä ja ihastelemassa aina kun haluan, vaikkei se omaan kaappiin päätynytkään. 


Sitten vielä lopuksi vanha Arabian maljakko. Eipä ollut hinnalla pilattu, maksoi himpun yli kaksi euroa. Tästä mieluusti kuultaisiin enemmän, jos joku tietää jotain sen historiasta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...