sunnuntai 30. elokuuta 2015

Polkujuoksentaa ja kirppislöytöjä

Niin vaan meni nekin suunnitelmat blogin päivittämisestä loman aikana plörinäksi. Kävi nimittäin niin, että kun pistin koneeseen virrat päälle, kuului kamala pamaus, ja sinne possahti melkein tonnin edestä keväällä päivitettyjä pelipalikoita. Vielä ei tiedetä menikö kuvatkin, toivottavasti ei. Ja vaikka tää on nyt jo kolmas mossahtanut kone elämäni aikana niin siltikin olen edelleen maailman huonoin varmuuskopioimaan mitään, ehkä nyt vois koittaa oppia jotain.. Mutta nyt siis käytössä ainoastaan puhelimen netti ja kamera, katotaan onnistuisko tää bloggerointi näin.

Annetaan vanhempien kirppislöytöjen vielä odottaa, kipaisin nimittäin eilen pikavisiitillä Ikaalisten kirpparilla selvittyäni ensin hengissä ensimmäisistä juoksukisoistani sitten kouluaikojen. Sastamalan Ellivuoressa juostiin Pirunpolku-kisa, joka oli kyllä melkonen extremereitti ainakin tämmöiselle ensikertalaiselle. Onneksi uskoin järjestäjiä kun sanoivat että rankka matka on, joten ilmottauduin vaan yhdelle kierrokselle (11 km) ensin suunnittelemani kahden sijaan. Mäkeä riitti, nousumetrejä oli yhteensä 440 ja niihin sisältyi kivikkopolkujen ja umpipöpelikön lisäksi mm. kaksi laskettelurinteen hissilinjaa pohjalta huipulle asti. Jos olisin osannut lukea karttaa ja ymmärtänyt mihin olen ryhtymässä, oisin saattanut jättää väliin. :D Mutta onneksi läksin, oli kyllä huikea kokemus! Enkä ees ollut läheskään viimenen maalissa vaan tulin kahdeksanneksi ajalla 1:22:25. Ens vuonna kaksi kierrosta, kuka lähtee mukaan?! ;)

Paluumatkalla kävin pulahtamassa mukavan vilpoisassa järvessä jotta kehtasin lähteä ihmisten ilmoille
 (olis siellä saunaankin päässyt mutten tajunnut ottaa vermeitä mukaan), ja sitten tukka märkänä kirpulle. Ja sehän kannatti!

Ehkä maailman hienoin pitkä hame maksoi vitosen. Tää oli ihan käsittämätön löytö, koska tähän 182 cm ruhoon on oikeasti mahdotonta löytää maahan asti ulottuvia alaosia, ainakaan riittävän kaposella vyötäröllä. Nyt löyty, ja vieläpä täydellisellä kuosilla. Älkää välittäkö puupökkelöamatsooniolemuksestani tai reikäsestä paidasta, kattokaa tota hametta! Meikä on ihan huumassa!


Mukaan tarttui myös puurasia (2,50 €) sekä tosi painava vihreä päiväpeitto (2 €).


Ja laitetaan tähän nyt vielä yksi vanhempi löytö kun kerta vauhtiin päästiin. Upea vanha kotimainen Utria-merkkinen kolttu maksoi vaivaisen euron seurakunnan kirppiksellä joskus kesämmällä. Vaan mun tuurillani se kinnaa taas vähän joka paikasta vaikka kokolapussa lukeekin 38, mutta onneksi tunnen erään vähän pienemmän, jolle mekko sopinee kuin nenä päähän. :)Semmosta. Ei haitannut vaikka missasin jälleen kerran Siivouspäivän. 

2 kommenttia:

  1. No ompa tosiaan hiano hame! Ihan sun näköses. Määki missasin siivouspäivän. Oon missannu sen jo joka kerta. Tarttiskohan jotenki skarpata sen huamaamisessa? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, mä kans! No on sit taas ens vuodelle joku tavote, päästä vihdoin siivouspäiväneitsyydestä. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...