maanantai 17. elokuuta 2015

Kahviaika!

Heipparallaa taas. Tässä sitä vietellään viimeistä lomaviikkoa, aika kivat kelit tuli tälle viimeselle puolikkaalle. :) Koitan nyt saada postailtua vähän ahkerammin, kun on tässä kesän aikana tullut jonkin verran aarteita löydettyä. Tuli vaan tehtyä semmoinen virhe, että liityin kolmen vuoden tauon jälkeen takaisin Facebookiin, ja koukkuunhan minä sinne jäin samantien. En nyt ehkä muuten, mutta kun siellä on niin koukuttavia luontoaiheisia ryhmiä, joihin tulee jatkuvalla syötöllä uusia kuvia ja juttuja, että en malta pitää näppejäni erossa puhelimesta etten vaan missaa jotain uutta ja ihmeellistä itselle ennen tuntematonta sientä taikka ötökkää. Ette arvaa minkälaista taistelua käyn pääni sisällä ton kännykän räpläämisen takia, mutta minkäs teet. Onneksi tulee kohta talvi, sitten toivon mukaan nuo ryhmätkin vähän hiljenevät. 

No mutta takaisin aiheeseen. Aloitetaan kirppislöytösuman purku ihanan oranssista Melittan kahvinkeittimestä, joka löytyi kyläkirppissuunnistuksessa euron hintaan. Pannu ei ole alkuperäinen, mutta muuten vekotin on ihan tosi hyvässä kunnossa ja toimiva, ei ihan kamalasti ole varmaankaan käytetty kun ei ole pahemmin edes kalkkeutunut. Tämä saa kodin ystäväni luota, koska M ei ollut laisinkaan vakuuttunut vehkeen hienoudesta. 


Samana päivänä löytyi myös ihan priimakuntoinen GWS:n valmistama Pauligin kahvipurkki kahdella eurolla naapurista. Ei se nyt mitenkään silmää hivele, mutta ihan hyvä lisä kasvavaan kahvipurkkikokoelmaani.

Ja vielä kolmas kahviaiheinen samalta kierrokselta, vuoden 2011 kalenteripyyhe hintaan 50 senttiä. Ei kaunis sekään, mutta sopivan hintainen kalenteripyyhekokoelmaa kartuttamaan, ja tarvii noita vähän rumempiakin olla kun niitä raaskii käyttää vähän huolettomammin kuin vanhoja ja kauniita.Tänään kävin pikaisesti kierrätyskeskuksessa ja lähetyskirppiksellä ja huomasin kantaneeni kotiin kamalan läjän vanhoja kankaita. Tuolla ne nyt kuivuu pesun jäljiltä pihalla, yritän kuvailla ne huomenna ja saada jotain tänne blogiinkin asti vielä tässä loman aikana. 

4 kommenttia:

  1. Kivoja kahvi -aiheisia löytöjä olet tehnyt!

    VastaaPoista
  2. Täältähän löytyikin kiva blogi! Tuossa kahvinkeittimessä on jotain lapsuudesta tuttua. Terkut Eskurista :)

    VastaaPoista
  3. Semmonen se facebookki on. Ko jottain pientä juttua käy sieltä kattomassa, niin kohta huomaa surffailleensa ryhmästä toiseen. Mää oon yrittänyt nyt vaan pysytellä pelkässä kinkerissä. :-D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...