maanantai 13. heinäkuuta 2015

Pikainen kirppisretki Hämeenlinnaan

Heti kun pääsin sanomasta että en mää kesääni viitsi koneen ääressä törsätä niin täällähän sitä taas istutaan. Ihan sillä vaan, että kun kaikki muut kävi viime viikonloppuna Kangasalan Restaurantapäivillä ja löysi vaikka mitä kaikkia hienoja aarteita, niin mepä poikettiinkin vastarannankiiskeinä Hämeenlinnassa parilla kirpulla ja löytyihän sieltäkin jotain. 

Ruskea oli näemmä päivän väri.  Hämeentien kirppikseltä oli pakko napata vitosella mukaan hauskanmallinen emalipurkki. Enpä ole ennen tuommoista tainnut edes nähdä. Mikäköhän sen alkuperäinen käyttötarkoitus on mahtanut olla? Se on kannu ilman kaatonokkaa, ehkäpä kannellinen kolpakko kenties? Paitsi minusta se näyttää kyllä siltä että siinä kuuluisi lukea Hinajaa ja se tulisi välittömästä palauttaa Nalle Puhille, joka varmasti vaeltaa hädissään ympäri Puolen hehtaarin metsää etsien kadottamaansa purnukkaa.
Kantolan Kammarista tarttui mukaan Pala-lokerikko parilla eurolla. Se on alakulmastaan vähän halki, ja myöskin alimmasta lokerosta puuttuu pieni pala nurkasta, mutta eivätpä nuo viat käyttöä haittaa. 
Ja vielä samaiselta kirpulta kotiutui Plastexin Inkivääriä-purkki. Se oli -50% alessa joten köyhdyin siitä 1,50 €. Sekä tätä että Palaa pyörittelin kädessäni pitkät tovit, ja kannettuani niitä korissani koko kirpparin ympäri meinasin ne vielä palauttaa paikalleen, mutta mukaan ne lähti sitten kuitenkin.  


Käytiin me Suurkirppikselläkin, mutta sieltä ei löytynyt mitään kuvaamisen arvoista. Pari pellavaista laudeliinaa, tosi kattava iskemätön ensiapulaukku parilla eurolla, koirille vinkulelu ja kissoille taas uusi aktivointikulho eli semmoinen koirien ahmimisenestoruokakuppi. Sieltä lähdettiinkin sitten köröttelemään pikkupojan syntymäpäiväkekkereille, matkalla tosin ehdittiin poiketa vielä Mierolan sillalla syömässä kesän ekat irtojätskit. 

Kiva oli reissu, tars ottaa uudestaan pikimmiten ja vähän pidemmällä kaavalla.

4 kommenttia:

 1. Inkivääri-purkkia mä oon pyöritellyt usein kädessäni, mutta ei ole tullut ostettua, kiva kuitenkin että sekin pääsi viimein kotiin :D Palaset ois kelvannut kyllä itsellekin, että mua ehkä harmittaa (no ei kyllä hirveästi :D ), että olin Restaurantassa enkä kiertämässä kotikaupungin kirppiksiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa palapöydässä oli kaikkea muutakin mielenkiintoista ihan kohtuuhintaan, että kannattaa käydä tsekkaamassa josset vielä oo käynyt. :) Inkivääripurkki ois varmaan jäänyt multakin muuten ostamatta, mutta halusin sen saman sarjan kahvi-, suola- ja sokeripurkkien viakkuun hyllylle nököttämään.

   Poista
 2. Ihanat löydöt ♡ Hieno tietää, että tossa palassa lukee ihan oikeasti nimi pohjassa. Mä elättelen toiveita, et löydän joskus kans omani =)

  Mulla on sulle blogissa haaste =) Tuu kurkkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti haasteesta! Potentiaalinen Pala kannattaa tarkastaa vetolaatikoiden pohjasta, leimat löytyy sieltä. :) Ensimmäinen vanha pala tämä oli mullekin, kaksi kirkasta löytyy kans mut niitä taitaa saada vieläkin kaupoista, niissä on reiät eikä nuppeja.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...