tiistai 1. syyskuuta 2015

Läjä vanhaa peltiä

Keräsin samaan kuvaan kaikki viimeisimmät peltilöydöt, tai ainakin ne jotka oli käden ulottuvilla. 

GWS:n pihlajatarjotin löytyi lähetystorilta. Samaa sarjaa meiltä löytyy jo ennestään lasinaluset ja tätä isoa tarjotinta olen etsinyt jo pitkään. Nyt se tuli vihdoin vastaan kukkaroystävälliseen euron hintaan, joten kyllä kannatti odottaa. Kuvassa se näyttää vähän haalistuneelta, mutta oikeasti on lähestulkoon priimakunnossa muutamaa pientä naarmua lukuunottamatta.


Pauligin kahvipurkki ei ole kovinkaan vanha, mutta ostin sen ihan oikeaan tarpeeseen. Se sai korvata vanhemman, punaisen kollegansa, joka falskasi sen verran kannestaan, että pääsi eläkkeelle hyllyyn. Tämä ja oranssiraidallinen englantilainen purkki maksoivat Lielahden kierrätyskeskuksessa yhteensä kolme euroa. Aarikan vihreä Riemuraita löytyi rompetorilta neljällä eurolla, ja kolhuja saanut GWS:n tanhupurkki jostain osto- ja myyntiliikkeestä Kangasalta vitosella. 

Sit vois koittaa pitää pienen tauon peltipurkkien löytämisessä ja vaihtaa vaikka kuviolliseen Fineliin... ;)

4 kommenttia:

 1. Ollaan tehty ihan samislöytöjä taas :D Itsekin ostin eilen tuollaisen pihlajatarjottimen ja joku aika sitten matkaani lähti vihreä Aarikan Riemuraita sekä tuollainen Pauligin kahvipurkki.. Pitäis vaan saada joku kerta kuvatuksi ne blogiini.. Mutta siis hyviä löytöjä olet tehnyt edullisesti :)

  VastaaPoista
 2. Hyvät peltilöydöt, Mä en ole vielä ikinä löytänyt kirppareilta noita Aarikan purkkeja!

  VastaaPoista
 3. Hienoja peltilöytöjä. Tuo oranssiraidallinen on varsinkin varsin söpö!

  VastaaPoista
 4. Hienoja löytöjä! Etenkin tuo tarjotin. Terkut Eskurista :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...