sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Teräspannu ja etiketit

Poikkesinpa lauantaina lähikirpulla samalla kun M kävi kaupassa hakemassa makkaraa laavuretkeä varten, ja hupsista! Pannuja tähän talouteen ei välttämättä tarttisi enää yhtään lisää (paitsi jos ne on emalia), mutta kun lyödään kotimainen teräspannu eteen 1,50 € hintaan, niin pakkohan se on pelastaa!  Tässä hän poseeraa aikaisemmin ilmaiskorista löytyneen saksalaisen Beyer-lehden vuodelta -63 kanssa. On muuten aika mahtilehti, ihan mielettömiä mekkoja ja muita vaatteita kaikki 90 sivua täynnä. Ja ilmeisesti tuosta viivasekasotkusta saattaisi löytyä jopa kaavatkin niihin, jos tuommoista aarrekarttaa vaan osaisi lukea. Lehti on olevinaan suomalainen painos, mutta saksaksi siellä kaikki on, ainoastaan neuleista on tehty erillinen suomenkielinen ohjenivaskansa. Neulomisesta ymmärrän, jos mahdollista, vielä vähemmän kuin ompeluksista, eikä tuo saksan kielikään enää oikein taivu että saisin lehden jutuista mitään irti, mutta kuvia osaan sentään sujuvasti katsella ja kuolata, ja niitä onneksi riittää.


Pannun on valmistanut Painometalli. Sisäpuolelta se kimmeltää kuin uusi, rohkenen väittää että kahvia sillä ei ainakaan ole keitetty montaa kertaa jos kertaakaan, mutta ulkopuolelta ikä vähän näkyy, ja niinhän sen kuuluukin. 


 Löytyi myös vanhoja etikettejä eurolla. Punaset tarrat on jo menetettyjä tapauksia, mutta ruskeat on vielä ihan käyttökelpoisia. Kyse on vaan siitä että raaskiiko niitä käyttää...


Laavuretki jäi loppujen lopuksi tekemättä, mutta eipähän mennyt makkaranhakureissu ihan harakoille. :)

6 kommenttia:

 1. Voi noita tarroja, kyllä on hianoja! Jos punaset ei enää tartu, niin voihan ne liimata liimalla? Mua on alkanut viähättää ajatus pannukahvista, tolla pannulla keittelis varmasti hyvät sumpit. Lehtikin on kiinnostava, voitko ottaa sen mukaan maaliskuussa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja saahan ne vaikka teipattuakin. Ja tiätysti voin ottaa lehden mukaan jos vaan muistan. :) Sun pitää muistuttaa sitten lähempänä.

   Pannukahvi on kyllä parhautta, mutta sitä varten meillä on Elrodin pulputinpannu, sillä keittyy maailman parhaat kahveet. ♥

   Poista
 2. Tarroja minäkin ihastelen täällä!

  VastaaPoista
 3. Hienot löydöt ja pannuhan on ihan loistoyksilö! Osallistuin blogihaasteeseen Kirppisrakkauden puolella ja nyt heitän haasteen sinulle. Jos haluat osallistua, kysymykset löytyvät uusimmasta postauksestani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Täytyypä koittaa saada aikaiseksi vastata joku päivä. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...