lauantai 31. tammikuuta 2015

Vihreitä kirppislöytöjä

Laitetaas muutama kirppislöytö taas pitkästä aikaa. Viime viikonloppuna ei (onneksi) löytynyt ihan niin paljon roinaa kuin olisi voinut kuvitella, mutta jotain kivaa kuitenkin. Eikä me sitten ihan jaksettu kaikkia kyliä kiertää, tyydyttiin Tampereeseen, Ylöjärveen ja Hämeenkyröön, ja olihan niissäkin jo kirppurointia ihan riittämiin. Nyt löytyi kivaa vihreetä, ja koska on vielä edellisetkin vihreät esittelemäti niin ne tulee tässä nyt samalla.

Kulho ja kuppi löytyi joku aika sitten kierrätyskeskuksesta euron yhteishintaan. Niissä ei ole mitään merkintöjä, mutta eiköhän ne kiinalaisia ole. Ihan priimakunnossa molemmat. Mutta sitten tuo kuuppa! Se on Fineliä! En olisi ikänä uskonut, enkä ole moista koskaan ennen nähnyt. Ei se mikään kaunis ole, mutta koska se on Fineliä ja puoleen hintaan siitä ei tarvinnut maksaa kuin 3,50 €, niin pakkohan se oli ostaa kokoelmiin.   Sitten löytyi myös vihreä työvalo niinkin halvalla kuin 2 €. Juuri sellaista olin etsinytkin! Harmi vaan että meillä ei ole mitään paikkaa mihin sen saisi asennettua niin että siitä olisi mitään hyötyä. Kasvivaloksi sitä meinasin mutta meinaamiseksi jäi, kun keittiön pöytäkin on liian paksu sille. No, lamppu pääsi jemmapiiloon odottamaan sitä tulevaa uutta kotia, jossa varmasti löytää paikkansa. Lisää löytöjä luvassa lähipäivinä.
 

6 kommenttia:

 1. Hienoja vihreitä löytöjä! Varsinkin tuo valaisin!

  VastaaPoista
 2. No en oo määkään nähny tommosta Fineliä! Johan on erikoinen. Meillä sitä muuten sanottais varsikupiksi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai varsikuppi, ikänä kuullu semmosta sanaa! Meillä se on kuuppa, hintalapussa taas luki nappo. :) Mutta erikoinen se kyllä on, ei netistäkään löydy vastaavaa mistään.

   Poista
 3. Kauniita löytöjä! Mä olin nyt vkoloppuna kirppis- ja teatterimatkalla Tampereella ja tein tosi kivoja löytöjä Loimaalla, Akaassa ja Lempäälässä. Ei kyllä ihan noin hyvässä hinta-laatu-suhteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kuulostaa kivalta! Mutta siis... Meillä on jo niin paljon romua ja liian vähän tilaa, että mä en enää osta mitään paitsi jos ihan tosi halvalla saa. Välillä jää harmittamaan, mutta toisaalta, sitten kun saan talon, ni sitten voi taas alkaa hamsteeraamaan kaikkea kivaa kun on tilaa enempi ku kaksiossa. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...