tiistai 11. marraskuuta 2014

Punainen

Jatketaanpas taas väreillä, keltaisen jälkeen saa vuoron punainen. Eipä se mikään lempivärini ole, vaikka aika paljon sitä täältä löytyy. Oli tarkoitus kuvata vielä vaikka mitä, mutta kun se pimeys.. Jotenka näillä mennään.  Ja tällä kertaa paiskaan haasteen eteenpäin Penninpesään.


Aarikan Kukkaset-kakkupurkki ja elämää nähnyt kaatistuomiolta pelastettu puinen norsulelu koristavat olkkarin kirjahyllyä muitten purkkien, purnukoiden ja tärkeiden esineiden joukossa.


Purkka-automaatti on kulkeutunut kotiin kirpparilta joskus vuosia sitten. Siitä piti tulla koirankarkkiautomaatti, mutta purettuani sen kertaalleen osiin tulin siihen tulokseen että onpi liian suuritöinen pitää puhtaana rasvaisten namien kanssa, joten toistaiseksi on vaan koristeena.

 

Mainin maalaamat Arabiat asustavat seinällä, tykkään niistä ihan hirmuna. 


Finelin ruusu-pannussakin on punaista. 


Eteisen naulakosta kurkkii muutama punainen Majuri. 

 

Pelakuut innostui kukkimaan uudestaan kun pääsivät sisälle talveksi, tämä tosin on viimeinen kukkanen mitä on jäljellä.  Eikä ole kyllä enää sitäkään, kuva on otettu pari viikkoa sitten.


Olkkarissa on ihan vallan kauhiasti punasta.


Jangulangin koti on punaisessa emalikattilassa. Rehu otti kyllä vähän itseensä kun pääsi kuivahtamaan, mutta nyt se on taas oma pirtsakka itsensä, toisin kuin kuvassa.
Semmosta. Seuraavaan väripostiin ei pitäisi mennä ihan näin kauaa, mutta saas ny nährä.
10 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia, etenkin toi eka. Teillä on paistanu aurinkokin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paisto sillon viikko-kaks sitten... viime vkonloppuna ootin että ois taas paistanu että olis saanu lisää kuvia, mut ei.

   Poista
  2. Mä en muista enää miltä aurinko näyttää. No, onneks jotkut tavarat toimii auringonkorvikkeena!

   -N

   Poista
  3. Niinno... mä en muista enää ees miltä päivänvalo näyttää ku sitä näkee vaan viikonloppusin ja sillonkin vaan jos tuuri käy...

   Poista
 2. Kivoja vinkeitä yksityiskohtia ja toi norsulelu on ihan huippu! Ps. olisipa mukavaa katsella sun ihanaa sisustustyyliä hieman suurempien kuvien kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. :) Eipä täällä kovin montaa kohtaa ole mitä kehtaa kuvata, mutta jotain lisävilautusta on tulossa kyllä jossain vaiheessa.

   Poista
 3. Aivan ihania tavaroita. Varsinkit Mainin arabiat.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Moi. :) Norsu on kyllä ihana, onneksi ei kerennyt kaatikselle asti.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...