lauantai 20. syyskuuta 2014

Jotain vanhaa


On taas aika esitellä uusia kirppislöytöjä! 

Iso ihana emalipääläri oli niinkin naurettavan halpa kuin 1,50 €, joten eihän sitä vaan voinut jättää ostamati vaikka akuuttia tarvetta sille ei justiinsa nyt ollutkaan. Normaalistihan noista pyydetään vähintään kahtakymppiä vaikka ne olisi ihan rikki, joten tää oli kyllä aika hyvä löytö. Pohjassa on pari ihan pientä kolhua, mutta kyllä se jauhotonkkana vielä menisi. Meillä vaan on jo jauhot toisessa samanlaisessa, paitsi inasen pienemmässä, joten tämä pääsi nyt enshätään huussiin vessapaperirullasäiliöksi. On kyllä sen verran iso (pohja 20 cm), että siinähän voi säilyttää melkein mitä vaan.

Samalta kirpparilta läksi mukaan vanha mintunvihreä puulaatikko kahdella eurolla. Sekin odottaa vielä paikkaansa, mutta on kyllä niin kaunis että kyllä se jonnekin edustuspaikalle pääsee, jahka vaan keksin siihen jonkun vetimen puuttuvan tilalle ja saan törröttävät ruuvit piiloon.



Latikko taitaa olla palvellut aikanaan ihan oikeassa apoteekissa osana apteekkarin lipastoa. Etikettikehyksissä oli vanhan etiketin rippeet, jossa sanotaan Manox ..10?, joka pikaisen googlettelun perusteella saattaisi viitata antibioottiin. Jännittävää! Ehkäpä sen sitten pitäisi saada jatkaa lääkinnällistä elämäänsä vaikkapa yrttien kasvatuksessa, ans kattoo ny mitä keksitään.






2 kommenttia:

  1. Hyvät löydöt! Laatikko on ihan täydellisen värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja niin on mustakin. Pitäis jostain metsästää tuota maalia kun olis vaikka mitä maalattavaa. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...