maanantai 22. syyskuuta 2014

Hyljätyt aarteet


Välillä tulee vastaan semmoisia juttuja joita ei millään meinaa uskoa todeksi vaikka kuinka nipistäisi itseään, tässä niistä yksi. Tai siis kaksi. 

Nämä tyypit ei ole mun, mutta sain luvan jakaa tämän ihmeellisen aarrelöydön teidän kanssanne. Ihan täysin priimakuntoinen Esteri Tomulan suunnittelema Vegeta-kattila (siinä on Wärtsilän tarrakin vielä paikallaan!) ja vähän kolhiintunut Gunvor Olin-Grönqvistin Nooan Arkki -muki pelastuivat täpärästi kaatopaikalta. 


Aarteet oli yhdessä monesta pahvilaatikosta, jotka oli jätetty täysien roskisten viereen. Ja se oli ainoa laatikko joka ehti viime hetkellä pelastua ennen kaatiskyytiä, mutta sovitaan että niissä muissa oli vaan oikeaa roskaa, eiks joo? 

Niin että kurkkikaa nyt hyvät ihmiset niihin roskisiin ja epämääräisiin dumpattuihin pahvilootiin, niistä voi löytyä ihan mitä vaan! Mää olen niin onnellinen että nämä hienot esineet pelastui, nyt niillä on koti jossa niitä rakastetaan ja arvostetaan, eikä koskaan enää hyljätä. ♥

6 kommenttia:

 1. Mä oon kerran käyny roskalavalla ja otin mukaani kaks vanhaa tuolia. Yks kaipas uuden ruuvin, pinnatuoli puolestaan pinnoihin liimaa sekä uuden maalin. Edellinen omistaja oli maalannu istuinosaan Picachun ja jostain syystä se ei oikein sytyttänyt. :D Keväällä kun pääsin katsomaan tyhjennettävää taloa ja tiesin olevani viimeinen siellä kävijä, oikein sydäntä käänsi kun kuulin loppujen menevän kaatikselle. Pelastin sieltä mm. juomalaseja, retron seinäkellon, pöytälampun, 2 Nuutajärven lasin kynttilänjalkaa ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonekaluja on itekin tullut lavoilta haalittua. Talojen tyhjennykset on kamalia, varsinkin jos tavara tosiaan viedään kaatikselle eikä edes kierrätyskeskukseen, mikä olisi tuhannesti järkevämpi vaihtoehto kaikkien kannalta. Ihme juttu että se kaatis tuntuu aina vaan olevan jostain syystä se helpoin ratkaisu... :/

   Poista
 2. Aika upeat on. Pengon aina nää laatikot meidän roskiskatoksesta ja oon tehnyt paljon löytöjä vaikkei nyt ihan noin upeita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Eikä sitä koskaan tiedä millon osuu eteen jättipotti. ;)

   Poista
 3. Ei oo totta!! Onneksi säästyivät!!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...