keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Chilit mullassa!

Julistan kevään virallisesti avatuksi, sormet on nimittäin kastettu multaan ja kylvetty ekat siemenet! Chilejä pääsi kasvamaan ainakin nyt alkuun yhdeksää eri sorttia. Tällä kertaa laitoin vaan muutaman siemenen jokaista, etten huku taimiin niin kuin viime keväänä. Tosin ylimääräiset meni kyllä kirpparilla kuin kuumille kiville ja loput sai uudet kodit muualta, joten eipä niitä tappamaan tarvinnut silloinkaan ruveta, mutta jospa tällä kertaa selviäisi vähän vähemmällä stressillä.Viikonloppuna pitää hakea talvisäilöstä joriinit ja muut, ja jatkaa multahommia niiden kanssa. Linnutkin jo laulelee innoissaan kevättä, ja harakka- ja varispariskunnat pomppii pihalla koko talven poissaolon jälkeen ihan niin kuin viimekin keväänä. Whiii! Talvi on ihan kiva, mutta kyllä kevät aina mieltä piristää vaikkei aurinkoa paljon vielä näykään.

6 kommenttia:

 1. Kiurujakin on kuulemma jo näkyny, vaikka on helmikuu. Vaikka kyl ne pakkaset sit taas siältä tullee, viikon päästä on taas yli 10 astetta pakkasta. Mua himottaa päästä vaihtamaan kukkamultia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, jopas ovat aikasessa. Äsken oli jo ihan kevät kun ajelin töistä kotiin, mutta sit tossa matkalla alko tulemaan lunta. Pakkaseen en kyllä enää usko, sanovat mitä sanovat.

   Poista
 2. Ja mustis luritteli eilen iltahämärässä! Nyt on siis kevät virallisesti alkanu. Ai että kun kipristi syräntä ja iho meni kananlihalle <3

  Pakkasta ei meille näy olevan luvassa, mutta en kyllä muista miltä se aurinko näyttää. Eikä yrtitkään, niin nuutuneita ovat. Mut ei voi mennä kevääseen enää kauaa, koska tsilit ja mustis!

  Toh!

  -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häää! Tänne kans mustarastaita! Ja leskenlehtiäkin sais jo tulla, tällä kertaa aion löytää ennen sua!

   Poista
  2. Mitennii ennen mua? Ainahan sää löydät ennen mua! Aaa niiin mutta mullahan on nyt etelä-etu! Muahhahahaaaaa!

   -N

   Poista
  3. Virkistän muistias sen verran et viime vuos oli poikkeus, koska sää löysit niitä jo varmaan maaliskuussa, kun taas meikä bongas täältä erämaasta ekat vasta 19.4. Tosin sillon niitä oli jo tienvarret keltasena, mut neki bongattiin siis auton ikkunasta tuolta vehreämmiltä mailta. Omilta nurkilta ei löytyny vasta ku joskus varmaan toukokuussa vaikka ettimällä ettin, ku ei täälä mikään kasva.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...