maanantai 20. tammikuuta 2014

Sipuleisa tuikkuroikotin

Käväisinpä tuossa kauppareissun ohessa kirppiksellä, ja löytyi ihan jotenkin oman näköinen tuikkuroikotin parilla eurolla. Tai en mä tiedä onko se nyt sen kummemmin oman näköinen, mutta ainakin värinsä puolesta huusi päästä meidän makkariin ja sinnehän se sitten pääsi. Tuommoiset kaikenmaailman roikottimet on lähestulkoon ainoa suhteellisen turvallinen tapa polttaa kynttilöitä tässä huushollissa, kiitos noiden tyhmänrohkeiden ja joka paikkaan ulottuvien karvatyyppien. 2 kommenttia:

  1. Hienot varjot tosta tulee, kelpais mullekki! Poltin ennen lapsia usein kynttilöitä mutta kersat kun menee pitkin seiniä, niin ei uskalla koittaa onneaan. Ruokahuoneessa roikkuu kolme lyhtyä ikkunassa, niihin joskus harvoin uskallan jonkun tuikun harkitusti laittaa. Eli roikkuvat mallit ne on meilläkin ainoa vaihtoehto toistaiseksi.

    VastaaPoista
  2. Joo mä tykkään kans noista varjoista. Toisaalta on ihan hyväkin että on noita erityisen hyviä syitä olla supervarovainen, niin ei tule ainakaan liian huolettomaksi heittäydyttyä kynttilöiden kanssa. Tosin eipä taitaisi olla pelkoa siltikään, kun välillä tuntuu että menee jo vainoharhaisuuden puolelle kaikki hätävarjelun liiottelut.. Mutta parempi silti vainoharhaisuus kuin tulipalo.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...